50 - 70 in çektiklerini gidin siyasi olarak değil sadece öyle oturup konuşun siz ne yaparsınız, nasıl yaşardınız bir süre sonra gözlerinden yaş geldiğini görürsünüz.
Ben hdpli değilim ve kimsenin hdpye oy vermesini istemem (onlarda akpartiye vermelerini istemez siyasettir olabilir) ama bazı insan verirsede saygı duyarım geçmişte acı çekmiştir. Akpartiliyim akpartiden başkasına oy vermem çünkü babamda çok çekmiş geçmişte şimdi diyor siz çok şanslısınız diyor.
O yüzden herkese saygı duymanızı istiyorum ve hayatınıza devam etmenizi istiyorum.
Kim kazansada ben hep aynı yerdeyim bana bir faydası yok çıkar gütmem siyasette, benim için önemli olan diğer ülkelere boyun eğmeyen biri olması.
Ben hdpli değilim ve kimsenin hdpye oy vermesini istemem (onlarda akpartiye vermelerini istemez siyasettir olabilir) ama bazı insan verirsede saygı duyarım geçmişte acı çekmiştir. Akpartiliyim akpartiden başkasına oy vermem çünkü babamda çok çekmiş geçmişte şimdi diyor siz çok şanslısınız diyor.
O yüzden herkese saygı duymanızı istiyorum ve hayatınıza devam etmenizi istiyorum.
Kim kazansada ben hep aynı yerdeyim bana bir faydası yok çıkar gütmem siyasette, benim için önemli olan diğer ülkelere boyun eğmeyen biri olması.
50 - 70'in çektiklerinin sebebini bilmeden partizan bi yorum olmuş bu. Yağ / tüp kuyruklarından bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla, sebebini hatırlatmak istedim sizden alıntı yaparak; "benim için önemli olan diğer ülkelere boyun eğmeyen biri olması" Kıbrıs harekatı sonrası ABD ambargosudur tüm bu bedellerin, çekilenlerin sebebi. Hani "reis"in dediği gibi; "benim milletim gerektiğinde bedel ödemesini bilir" bu milletin ve milli iradenin dik durmasının, milli ve yerli politikaların bedeliydi, şimdilerde "bunların zamanında böyleydi" diye eleştirilmekte bu o günün şartlarının, siyasi bir politikadan ziyade milli duruşun bedeli olduğuna atıfta bulunmadan...
Biraz daha geriye giderseniz yine "bunlar" dediklerinizin liderliğinde kurtuluş savaşı vermiştik, yiyecek ekmek bulamıyordu halk, şehit oluyor, aç kalıyordu.. Hep o zihniyet başlattı bunları saldırın!!! :)
Hassasım bu konularda bilmeden atıp tutmalara, kendi tarihini bilmeyenlere, kusura bakmayınız.. İyi geceler :)