Undercover adlı üyeden alıntı

50 - 70'in çektiklerinin sebebini bilmeden partizan bi yorum olmuş bu. Yağ / tüp kuyruklarından bahsediyorsunuz anladığım kadarıyla, sebebini hatırlatmak istedim sizden alıntı yaparak; "benim için önemli olan diğer ülkelere boyun eğmeyen biri olması" Kıbrıs harekatı sonrası ABD ambargosudur tüm bu bedellerin, çekilenlerin sebebi. Hani "reis"in dediği gibi; "benim milletim gerektiğinde bedel ödemesini bilir" bu milletin ve milli iradenin dik durmasının, milli ve yerli politikaların bedeliydi, şimdilerde "bunların zamanında böyleydi" diye eleştirilmekte bu o günün şartlarının, siyasi bir politikadan ziyade milli duruşun bedeli olduğuna atıfta bulunmadan...

Biraz daha geriye giderseniz yine "bunlar" dediklerinizin liderliğinde kurtuluş savaşı vermiştik, yiyecek ekmek bulamıyordu halk, şehit oluyor, aç kalıyordu.. Hep o zihniyet başlattı bunları saldırın!!! :)

Hassasım bu konularda bilmeden atıp tutmalara, kendi tarihini bilmeyenlere, kusura bakmayınız.. İyi geceler :)


Bir çok ülkede başkan değişti gelişen var ama bizim ülkeyi o ülkelere kıyaslayınca ülkemiz çok gelişmiş yöneten lider çok önemlidir. (Bazıları diyorki teknolojiden dolayı e diğer ülkelerde teknoloji yok mu ilerleyemediler).

Rte e nin hakkı yenmemeli tamam herkese yardımı olmuyor maddi olarak ama bir çok insana oldu ve oluyor.

Buradakiler diyor bir gün tok olduğumuzu hatırlamıyoruz her gün açtık diyorlar.

Sizce neden hep açlardı teknolojinin olmaması mı o zamanlar teknoloji sadece bizim ülkeye mi yoktu yada varsa neden gelişmeyen ülkeler halen gelişmemiş.