Öncelikle merhabalar . Yaklaşık bir ay önce kurduğum TÜRKÇE içerikli siteme tercihen Site içi ve dışı SEO yu bilen ve Yoastı ustaca kullanabilen bir editöre ihtiyacım var . Sıfırdan makale yazmanıza gerek yok ben size kaynakları bulup göstereceğim SEO ya uygun şekilde sitede ve sosyal medya hesaplarında paylaşacaksınız ve 1-2 günde bir size vereceğim siteleri yorum backlink olarak siteye alacaksınız. 1-2 günde bir 5-10 link eklenecek yani siteye bu da en fazla 30 dknızı alacak bir işlem . Sitenin kategorisi güncel içerikler ama her gün içerik girilebilecek bir kategori olmadığı için günlük 1-2 saatinizi vermeniz yeterli benim için yeterli benim . Site yeni olduğu için tıklar yeni yeni gelmeye başladı TBM miktarını ss olarak bırakıyorum 1 lira civarı . https://hizliresim.com/Z5J2Aa (Tıklar az olduğu için bu rakam azalabilir )
Ücretinizi her ay 21-26 günleri arası banka hesabınıza yatıracağım (Yani adsense ödemesi gelince) .Alacağınız ücret de ödeme yatacak güne kadar ne kadar para biriktiyse onun yarısıdır. Yani 1000 lira birikti 500 ü sizin gibi.Yani tamamen size kalmış olucak aldığınız ücret . Ne kadar site gelişirse o kadar kazanırsınız .
Çalışmak isteyen arkadaşlar varsa ref leriyle birlikte yoksa da sıkıntı değil düzgün çalışması yeterli benim için özelden mesaj atabilirler .