-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle merhabalar . Yaklaşık bir ay önce kurduğum
TÜRKÇE içerikli siteme tercihen Site içi ve dışı SEO yu bilen ve Yoastı ustaca kullanabilen bir editöre ihtiyacım var . Sıfırdan makale yazmanıza gerek yok ben size kaynakları bulup göstereceğim SEO ya uygun şekilde sitede ve sosyal medya hesaplarında paylaşacaksınız ve 1-2 günde bir size vereceğim siteleri yorum backlink olarak siteye alacaksınız. 1-2 günde bir 5-10 link eklenecek yani siteye bu da en fazla 30 dknızı alacak bir işlem . Sitenin kategorisi güncel içerikler ama her gün içerik girilebilecek bir kategori olmadığı için günlük 1-2 saatinizi vermeniz yeterli benim için yeterli benim . Site yeni olduğu için tıklar yeni yeni gelmeye başladı TBM miktarını ss olarak bırakıyorum 1 lira civarı .
https://hizliresim.com/Z5J2Aa (Tıklar az olduğu için bu rakam azalabilir )
Ücretinizi her ay 21-26 günleri arası banka hesabınıza yatıracağım (Yani adsense ödemesi gelince) .Alacağınız ücret de ödeme yatacak güne kadar ne kadar para biriktiyse onun yarısıdır. Yani 1000 lira birikti 500 ü sizin gibi.Yani tamamen size kalmış olucak aldığınız ücret . Ne kadar site gelişirse o kadar kazanırsınız .
Çalışmak isteyen arkadaşlar varsa ref leriyle birlikte yoksa da sıkıntı değil düzgün çalışması yeterli benim için özelden mesaj atabilirler .
TELEGRAM VE WHATSAPP FAKE NUMARA HİZMETLERİ
Serenad
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
yönetici
-
-
Ad Soyad
E** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Başlık güzel fakat mesaj içeriği pekte iç açıcı degil. Diye düşünüyorum.
Gayem Konunuzu baltalamak degil.
Bunu yazarken empati yapsaydınız.
Bu saydığınız detaylara dikkat eden ve bilgisi olan kişiyi bu şartlarda bulabileceğinizi düşünmüyorum.
Kaldı ki kesin bir para yok ortada, siz editör arıyorsanız. NET bir ücret belirtmeniz gerekiyor diye düşünüyorum.
Başarılar..
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Özel Sektör
-
-
Ad Soyad
S** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bence de editörden çok ortak arıyorsunuz umarım bulutsunuz
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
adsense geliri fotoşopla düzenlenmiş ahahahaha
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
geliri phoshopla düzenlemiş ne demek . Ekran alıntısından bugune kadar gelen tıkın resmini aldım . Bilip bilmeden konuşma neyse o düzenleme editleme yok yalan yanlış konusma
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Serenad adlı üyeden alıntı
Başlık güzel fakat mesaj içeriği pekte iç açıcı degil. Diye düşünüyorum.
Gayem Konunuzu baltalamak degil.
Bunu yazarken empati yapsaydınız.
Bu saydığınız detaylara dikkat eden ve bilgisi olan kişiyi bu şartlarda bulabileceğinizi düşünmüyorum.
Kaldı ki kesin bir para yok ortada, siz editör arıyorsanız. NET bir ücret belirtmeniz gerekiyor diye düşünüyorum.
Başarılar..
Keşke herkes sizin gibi düşünüp de yazsa gidip de iftira atmasa .
Detay isteyenlere zaten gerekli bilgileri veriyorum tık gelmezse alacagı parayı girdiği makale üzerinden kazanacagı tutarı . Konuyu baltalamamaları için tüm detaylarını yazmadım
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
geliri phoshopla düzenlemiş ne demek . Ekran alıntısından bugune kadar gelen tıkın resmini aldım . Bilip bilmeden konuşma neyse o düzenleme editleme yok yalan yanlış konusma
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
E ama öyle görsel açıldığında rakamların etrafındaki fırça izleri bariz belli oluyor, neyse :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Sanırım daha önce ekran alıntısını hiç kullanmadın . Gel team vereyim baglan kendi gözlerinle gör . Milletin de aklında soru işareti bırakma böyle ithamlı konusarak