CyberPanel hem estetik hem de işlevsellik yönünden gerçekten büyük gelişim kat ediyor. Litespeed tarafından da desteklenmesi ayrıca güvenilir kılıyor.

cgroups özelliği sayesinde sunucudaki her site için ayrı ayrı CPU/RAM ve network sınırı koyulabiliyor. Şu an direk Cyberpanel üzerinden çoklu ip desteklenmiyor. Eğer satın aldığınız ikinci, üçüncü ip adreslerini sitelere göre ayırmak istiyorsanız bunu manuel olarak Litespeed paneline girip yapmanız gerekiyor. Bu özellik muhtemelen sonraki sürümlerde CyberPanel'e eklenecektir.

Şu anlık Centos7 ile tam uyumlu ayrıca Ubuntu ile de uyumlu fakat Ubuntu konusunda bazı aksaklıklar var. Detaylı olarak incelediğimde Ubuntu için henüz beta aşamasında olduklarını gördüm.

Modsecurity'den e-posta sunucusuna, nameserver yönetiminden FirewallID 'ye hatta Lets Encrypt'e kadar hemen hemen her şeyi destekliyor. Litespeed kendi adını daha fazla duyurabilmek için bu tarz ve benzer hizmetleri uygun maliyetli veya ücretsiz şekilde sağlıyor. Şu an Cyberpanel hosting firmalarının ihtiyaçlarını dört dörtlük karşılamasa bile gelecekte bunu sağlayabilir.