frat34 adlı üyeden alıntı

Yazımı tam okumamışsınız sanırım
Zaten böyle şeyi savunmuyorum dedim..

Pos %3 kesiyor her satışta müşteriden değil satıcı cebinden çıkar sanirsam sanal posunuz yok ben vergi veriyorum aksini savunmadım olanı yazdım bence siyaseti siz yapıyorsunuz görüşünüze saygım sonsuz fakat yararı olmayan verginin nesini savuncam sizde biraz objektif olun birilerini savunmayı bırakın..

Kaç milyon liraya saray yapıldı o yaptı bu yaptı beni ilgilendirmez kime yararı var veya hayatınızda gidipte kaldin mi orada benim vergim ile yararı olmayan şeyi kim yaparsa bende fikirlerimi yazarım..

Davulun sesi uzaktan hoş gelir herkeze..

Siyasete gelecek olursak siyaset yapsam sadece suriyelileri söylemem yeterli olur sanirsam elin derdi bizimi gerdi benim yanimda 6 kişi şehit oldu kim biliyor haberlerde 45 saniye anlatılır varmı hatırlayanınız kısaca bırakın bu işleri amacım siyaset değil yani kısaca ne ise onu yazdım çarpıtma yapilcak durum yok herşey ortada zaten

Ha siz iyi kazanıyor geçiniyor olabilirsiniz ya kazanamayan ne yapacak bu bencillik iste vurdum duymazlik olmasa zaten bunlar başımıza gelmez yazımı siyasete cekmeyin

Ben siyaset yapmadım kaç donemdirde suanki hükümete oy veriyorum lütfen biraz daha anlayarak okuyun



Vergi borçları birikmeden zamanında ödenirse zor değil aslında. Birikiyor, borçlar dağ gibi oluyor sonra bekle ki af çıksın. Peki zamanında ödeyenler ne yapsın?

Birinin altında güzel bir araba görüyorum mesela, soruyorum sizin mi kaça aldınız gibi. Evet diyor banka kredisi ile aldım. Be adam, araba senin değil ki o zaman? Anlayana!

Az kendimize bakmalıyız maalesef.

Ben bir hata yaptığımda rahmetli babama kendimi savunurdum mesela. Verdiği cevap aynen şu olurdu: birileri de hırsızlık yapıyor sende yap o zaman. Yahu derdim o konunun bununla alakası ne, alt tarafı bir hata yaptım. Yok derdi, onlar da hata yapıyorlar ama kendilerine göre sebep bulmuşlar. Sebep bulma kendine, hatanı kabullen!

Vergi kaçırmak ta böyle bir şey maalesef benim gözümde.

İmkanı olmayan kişileri katmıyorum elbette. Ama ticaret yapmak için sermayemiz yoksa o zaman hiç bulaşmamalıyız. Bulaşıyorsak da sonuçlarına katlanmalıyız.