yilmaz70 adlı üyeden alıntı

İmkanı olmayan kişileri katmıyorum elbette. Ama ticaret yapmak için sermayemiz yoksa o zaman hiç bulaşmamalıyız. Bulaşıyorsak da sonuçlarına katlanmalıyız.

Yılmaz hocam Allah rahmet eylesin babanız doğru ama ya eksik yada lafı siz eksik söylediniz

2-3 çocuğunuz var işten çıkardılar ekmek alamayacak duruma geldiniz.
Böyle biri herşeyi göze alır banka bile soyar demişsin paran yoksa ticaret yapma o zaman yazınıza göre parası olan konuşsun parası olmayan sussun..

Kosgep bir yardım için vardır iste dediginiz gibi sermayesi olmayana el ayak olur fakat her başvurulan projenin ilgi çekici olunması isteniyor ama kendi adamlarına binlerce lira hibe kredi çıkarken herhal bizden uçan internet cafe gibi ilginç projeler istiyorlar yanlış anlamayın ama siz benim durumum iyi vergimide veriyorum herkezde verecek milletten banane diyorsunuz.

Son olarak daha yazmıcam ben verilmemesini savunmuyorum neyse kanun odur ben sadece münakaşasindayim yani hala birşeyleri savunmak için bazıları çapa gösteriyor oysaki kendileride biliyorki savunulacak bir tarafı kalmadı bu durumun..

Işsizlik seviyesi olan bir ülkeye başka sığınmacılarda yerli halkın işini elinden alırsa yani bırakın devlet devlet değildir savunmayın ve at gözlüklerini çıkarıp sağınızı solunuzu görün

Sonra vergi kaçırınca niye kaçırdın neden kaçırmasın bir sebep göster belki dini boyutu var hakka giriyor ama evinde ekmek bekleyen biri varsa kılsa hakkı hukuku takmaz

Saygılarımla, iyi forumlar