ASametYildirim adlı üyeden alıntı

Hocam sunucu bakımından sitelerin birbirini etkilelememesi gerekir zaten yetkililerde bunu belirtmiş. Benim aklıma iki durum geliyor.

1. si hosting yetkilisinin de dediği gibi eklentiler de ip kontrolü yapılıyordur ve bundan dolayı sorun yaşıyorsunuzdur. Bu durumu eklenti sahibine iletmenizi öneririm.

2. si ise elinizde iki eklenti ve tek lisans kodu varsa birine bu lisans kodu girdiğiniz de diğer sitenin lisansı düşüyor ve uyarı geliyor.

Siz diğer sitede bu eklenti yok demişsiniz. Eğer diğer sitede bu eklenti yoksa bu 2. varsayım geçersiz olacak ama daha önce eklentiyi ikinci siteye kurmadığınıza emin misiniz? Belki önceden kurdunuz ve eklentiyi sildiniz fakat eklentinin lisans kontrolü yapan dosyaları sunucuda kalmış olabilir mi?

Hocam bu arada eklenti warez mi?

Not: Durum biraz karışık umarım konuyu iyi anlamış ve kendimi iyi ifade edebilmişimdir. Yanlış anladığım bir kısım varsa belirtirseniz sevinirim.



Eklentiler orjinal lisanslı ve bu eklentileri uyarı veren sitelere hiçbir zaman kurmadım. İşin açıkçası çözmeye çalışıyorum ama sorunun kaynağını bulamıyorum.