-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
idari
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
konuyu özetleyeyim ki wmaraci da neden koyduysa bu yazıyı anlamadım neden derseniz bir zamanlar bir arkadaşım vardı web sitelerinden kesinlikle anlamayan ve bana bir gün telefon açtı kolay para kazanma işi var diye merak ettim bir gittim böyle kafede benim gibi sazanları toplamışlar web sitesi satıp para kazanacaklar neyse web sitesinden gıdım anlamayan arkadaşım konuştu da konuştu konuştu da konuştu baktım iki kelimeyi bir araya getiremeyen arkadaşım dersine ezberine iyi çalışmış neyse işin sonu zincirleme kazanç a gelince tamam bu bana bir şey satacak bende onun sattığı bir şeyi başkasına satacağım tabi satabilirsem satamazsam elimde patlayacak yok dedim güzel kardeşim bak google bedava site blog veriyor trafik sınırsız depolama içinde mega google drive mediafire yandex vb var dedim orayı büyük bir hızla terk ettim yani bir zamanlar kolay yönden para kazanma fikri ve zincirleme kazanç olguları ile bir çok kişi elindeki hiç bir işe yaramayan malzemeyi para kazanacağım ümidiyle milletin elindeki parayı alıp kayıplara karışmıştır özetle bu yani bulaşmayın haa çok iyi bir pazarlamacı değilseniz ağzınız süper ötesi laf yapması gere yok elinizde patlar