sworks Serdar hocamla yerli firmada bulunan 3gb ram'li ve cpanel'li VDS sunucudan Vultr'ye vps sunucusuna taşıdık sorunsuzca. Yeni sunucuda panel yok ve 2gb ram'li bir vds. Yerli firma ile devam etseydim aylık en az 130-140 lira sunucu masrafım olacaktı. Şuan yarı yarıya Vultr'ye aylık 12 dolar ödüyorum günlük yedeklemeyle birlikte.

Serdar hocam sağolsun kendi konusunda detaylıca yazdığı gibi tüm güvenlik vb. şeyleri haletti ve sonunda an itibariyle Redis Cache'i de aktif edip işimizi bitirmiş olduk. Aylık 250-300 bin tıklanma alan ve 25 gb veriye sahip böyle bir siteyi başkasına güvenerek taşıtmak zor ama sağolsun kendisine güvenerek verileri teslim ettim ve bundan sonra da sorun yaşayacağımı düşünmüyorum. Kendisinin konusunda yaptığı işlemleri de görebilirsiniz. Zaten iş sonrası size yapılanları da PDF dökümanı olarak sunuyor. Kendisine çok teşekkür ederim.

Serdar hocamın konusu: https://wmaraci.com/forum/wordpress-hizmetleri/cloud-vps-uzerine-cyber-panel-litespeed-kurulumu-572569.html