Çoğu developer, webmaster, freelancer bunu çok ister ancak herkesin her istediği olmuyor bizlerde belirli şartlar altında yaşadığımız için maalesef wikipedia gibi gidipde geri dönmeyenlerden bir o kadarda can yakanlardan biri.

Wikipedia için hadi VPN vs. ile yine de erişebiliyoruz ama tam PayPal card vs. çıkartmıştı ve o sıralarda daha çok tanınmaya başlamıştı ki WM Aracı dahil çoğu forumda her türlü ödeme zamanında PayPal ile dönerdi forumlardaki ödemelerden tutun PTC, PTP hatırlayanlar vardır illa ki :) hala mevcutlar mı bilmiyorum ama ufak tutarlarda dahi kullanılabiliyordu, ben yine de bir umut olarak kampanyayı imzalıyorum ama zannetmiyorum ki sadece change üzerinden atacağımız imza ile bu sorunun ortadan kalkacağını.

Ek olarak hesabımda güzel miktarda para vardı ve mail adresim eski mail adresimlerimden birisi aynı şekilde telefon numaran bu yüzden giriş sağlayamıyorum hesabıma desteğede bildirdim ama olumlu yönde geri dönüş alamadım aranızdan hesabı geri alacağım hakkında fikri olan varsa bana bir pm atarsa çok memnun kalırım.

İyi forumlar.