-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Wiki bile açılmazken paypal hiç açılmaz. Bizde "R" yok :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Remus
NUMLOCK.COM.TR
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Ögrenci
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Paypal deseki suriyeliyim ayni gun acarlar
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
V** S**
-
-
-
Ticaret
29, (%100)
Bu güzel bir şey değil bence gördüğünüz gibi alınan yanlış bir karar koca sektörü etkiliyor. @anilcagliyan
Jtreix
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Yazılım Geliştirme Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Çoğu developer, webmaster, freelancer bunu çok ister ancak herkesin her istediği olmuyor bizlerde belirli şartlar altında yaşadığımız için maalesef wikipedia gibi gidipde geri dönmeyenlerden bir o kadarda can yakanlardan biri.
Wikipedia için hadi VPN vs. ile yine de erişebiliyoruz ama tam PayPal card vs. çıkartmıştı ve o sıralarda daha çok tanınmaya başlamıştı ki WM Aracı dahil çoğu forumda her türlü ödeme zamanında PayPal ile dönerdi forumlardaki ödemelerden tutun PTC, PTP hatırlayanlar vardır illa ki :) hala mevcutlar mı bilmiyorum ama ufak tutarlarda dahi kullanılabiliyordu, ben yine de bir umut olarak kampanyayı imzalıyorum ama zannetmiyorum ki sadece change üzerinden atacağımız imza ile bu sorunun ortadan kalkacağını.
Ek olarak hesabımda güzel miktarda para vardı ve mail adresim eski mail adresimlerimden birisi aynı şekilde telefon numaran bu yüzden giriş sağlayamıyorum hesabıma desteğede bildirdim ama olumlu yönde geri dönüş alamadım aranızdan hesabı geri alacağım hakkında fikri olan varsa bana bir pm atarsa çok memnun kalırım.
İyi forumlar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
yazılım uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** Ç**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Ben hala paypal ile çalışmaktayım fakat gerçekten paypal kadar ülkeleri dolandıran bir başka şirket daha görmedim Almanya da çoğu kişi paypal üzeri vergi kaçırıyor ufak miktarlar da değil.
Ayrıca paypal her zaman alıcıyı daha fazla koruduğu için avrupalılar genellikle paypal ile ödemeyi tercih ediyor ama satıcıları çok fazla mağdur da edebiliyor paypal
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
bilgisayar mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
olay vergi olayı değil , o işin kolay kısmı . Paypal vergi kısmını size yansıtır olur biter ,Onu etkileyen bir durum olmaz kısacası . Turkiye ile çalışan pek çok yabancı kuruluş bunu yapıyor zaten ,Facebook ta sizden vergiyi alıp devlete veriyor. Google da kullanıcısına yansıtıyor. Olaya sadece vergi gözü ile bakmayın .