BgMuhendis Ufak bir yazım yanlışı olmuş biliyorum gizli olacak sadece hesap sahibi tarafından görülebilecek. İnstagram dan çok para kazanan insanları tanıyorum post veya hikaye bu nasıl olacak ? Çok biliyorsunuz sanırım bana da ufak bilgiler vererek günümü şenlendirebilir misiniz ?
Not : Hesap sahibi ekran görüntüsü alarak reklam veren kişiye atabilir ama reklam veren bunun gerçek olup olmadığını nasıl anlayacak ? İnstagram beğenileri gizlemiş olabilir ancak hala beğeni atılacak ve hesap sahibi tarafından görünebilecek.
Not : Hesap sahibi ekran görüntüsü alarak reklam veren kişiye atabilir ama reklam veren bunun gerçek olup olmadığını nasıl anlayacak ? İnstagram beğenileri gizlemiş olabilir ancak hala beğeni atılacak ve hesap sahibi tarafından görünebilecek.
çok biliyorum evet ama sanırım beğenilerin gizlenmesi olayını beğeniler kalkacakmış gibi algılayan ve haklıymış ve doğru şeyden bahsediyormuş gibi bu konu üzerine uzun uzun yazılar yazan adama pek fazla bir şey öğretilemez o yüzden kendi yağınızda kavrulunuz . ;)
şuan bir ülkede testi yapılıyor umarım kısa zaman da tüm ülkelerde kalkar.