Kreatorn adlı üyeden alıntı

Backlinkcigeldi Kesinlikle haklısın hocam pes etmemek mühim ve daima üstüne koyarak devam etmek, hatalardan ders almak önemli olan. Ama söylediğim kadarını yapabiliyormuyum aşikar :D


Nasıl bir hayat yaşamak istiyorsun buna karar ver ve sonra gerekeni yap bu kadar basit :) Günde 1 tabak makarnaya tav mı olacaksın yoksa eti sütü etksik olmayan cebinde her zaman parası olan birisi mi?

Ha ufak bir parantez açayım para benim için bir araç asla bir amaç olmadı. Amaçlar aracı getirir lakin araç amacı getiremez bunu da asla unutmayın. Amacınız para kazanmak olmasın amacınız size bir şey katacak bir x y z ögesi olsun neyse artık o ögede istediğiniz hedefe ulaştıgınızda araç kendiliğinden gelecek zaten

Bir konuşmacıysanız eh işte bir şeyler kazanırsınız
İyi bir konuşmacıysanız iyi paralar kazanırsınız

bir mühendisseniz eh işte bir şeyler kazanırsınız
iyi bir mühendisseniz iyi paralar kazanırsınız

gibi gibi... Hangi sıfatlara sahip oldugunuz mühim değil önemli olanlar bu sıfatları ne kadar doldurabiliyorsunuz ve hak ediyorsunuz mevzu bu.

Düşmekten korkmayın kalktığınızda daha güçlü olursunuz aşınan deride nasırlı bölgenin daha güçlü olması gibi asıl düşmemekten korkun :) Zorluk görmemiş ve bunlarla başa çıkamamış insanlar hayatta bir halt yapamazlar belki şansları yaver gider zengin olurlar lakin dünyaya bir imza atamazlar dünya tarihinde ölmüş gitmiş 100 milyardan fazla insanın arasına kazınırlar.

Neyse neyse uzar gider bu konu. Sadece şunu bilin yeterli en dibi gördüğümde en yükseği görmeye olan inancım 100000000 kat daha arttı. Dibi görmüş insanlar düşmekten korkmaz. Zorluklar asıl bu insanlardan korkmalı :)