Valkyrie Selamlar, öncelikle güzel mesajın için çok teşekkür ederim.

Kesinlikle benim de tavsiyem kaliteli içeriklerle iyi bir vizyona sahip ingilizce blog oluşturmaktan yana. Zaten bunu da yazımda belirttim ve ona göre de bir anlatım sergiledim. Tabi diğer şekilde bir çok kişinin ingilizce bloglar ile hangi yöntemlerle (niche keyword domain ve spin gibi) para kazandıklarını da anlatmak istedim.

Yazımı da sırf sitede kalma süresini arttırmak için o kadar uzun yazmadım. Tabi ki insanların sitemde zaman geçirmesini isterim. Kim istemez ki? Fakat bunu yaparken kesinlikle gereksiz konulara değinmedim. Yani yazıyı baştan sona kadar okursanız aslında hiç bir şekilde boş cümle kullanmadığımı göreceksiniz. Yazımda gerçekten özellikle bu konu hakkında detaylı olarak bilgi edinmek isteyenler için bir şeyler aktarmak istedim. Ve farkına bile varmadan 3000 kelimeyi aştı. Keza bloğumdaki diğer bir çok yazıların bu kadar uzun olmadığını da belirtmek isterim.

Son olarak 1 sene öncesinden açılan bu konu ile birlikte şuana kadar bir çok kişi ingilizce blogunu kurdu ve bir çoğuyla fikir alışverişleri yaptık. Hatta bazı arkadaşların çok iyi kazançlarına şahit oldum. Konunun onlar ve sizler adına bir faydası dokunduysa ne mutlu bana.

Katkıda bulunan ve görüşlerini paylaşan diğer bütün üyelere çok teşekkür ederim. Sağlıcakla kalın.