ferdican
Kimlik Onayı Bekliyor
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
F** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ingilizce siteler her zaman kazandırır hele ki niş ise :)
Valkyrie
Interface Designer / IT
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Interface Designer / IT
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
İngilizcesi Türkçesini pek bilmem ama bu tarz açılan sitelerinde sadece para kazanma amacı güttüğünü düşünüyorum.
Çünkü;
Her para kazanma sitesinde olduğu gibi bu referans sitenizde de içerik çok uzun ve kullanıcıyı uzun süreli siteden çıkmamaya odaklı yazılmış. 3000 karakter metin yerine 300 karakter ile de sadece yapılması gerekenler çok rahat belirtilebilirdi. İngilizce niş kelimelerin çok kazandırmasını gayet yerinde bularak (dolar bazında kazandığını varsayarsak), Türkçe niş kelimelerden de kazanılacağını düşünüyorum bende. Mesela bunlardan biri de tabii ki internetten para kazanma yöntemleri. Türkiye kolay para kazanma yolları için biçilmiş kaftan ve tabii ki aranma hacmi de çok yüksek. Bu güne kadar Blog üzerinden hiç kârı olmayan biri olarak Türkçe niş site deseniz en basit olarak açlığı gidermek ve kısa vadede kazanmak için bende benzer bir site açmayı düşünürdüm.
Foruma da göz attığınızda bir çok kişi size bu yöntemden bahsetmez. Niş kelime bulur,üretir çoğaltır ve belirli miktar üzerinden ücretini aldıktan sonra sizi bu yola sokar. Kimseye bundan bahsetmez çünkü rakip istemez. Tabii ki size kazanç kayıtlarını da gösterir ki işi alabilsin. Tabii text üzerine yazılmış ihtimallerden başka birşey olmayan "şu kadar kazanırsınız" yazısı, kolay para peşinde olan vatandaşımıza daha cazip geliyor orası ayrı.
Benim tavsiyem twitterdaki hashtagleri kullanmanız elbet yararınıza olur anlık trafik tüketimleri konusunda, ve evet belki bir iki bilinçli kullanıcı sitenizi ziyaret etmeye devam eder. Ama nereye kadar ? Bir çok hashtag botlar tarafından oluşturulduğu için bu tarz yönteme ihtiyaç duymak mı gerekli yoksa gerçekten zaman ayırıp, kaliteli ve zengin içerik üretip reklama hashtage ihtiyaç duymayan wmaraci gibi kullanıcıların direkt olarak sitenize girdiği bir siteniz mi olsun istersiniz ? Para kazanmak için yapılan bir çok iş var. Birbiri ardına açılan ve kapanan dükkanları elbet görürsünüz etrafınızda. Tecrübe ve fazlası gerekli. En önemlisi ünvan değil gerçekten esnaf olmak gerekli.
Tartışma platformunda bu kadar büyük ayrıntılı bir mesaj bir süredir görmemiştim, bu iki taraflı bir kazançtır. Emeğinize sağlık, konu sahibi.
1 kişi bu mesajı beğendi.
the World shall know Pain
Interface Designer / IT