alpsea35 adlı üyeden alıntı

Gunluk 75-120 arasi takipci geliyor kisa sure takibe takip yaptim sonra saldim akışına kendi gelmeye başladı. Dediginiz telif olayi cok zor hocam. Neredeyse %99 kullanici hep copy icerik uzerinde duzenleme yapip ozgun gibi paylasiyor. Yani bir gonderinin orj sahibini bulmak neredeyse imkansiz. O konuda sorun olacagini dusunmuyorum. Sizin tbm ler site hiti ve gunluk getiri aylik ne kadar acaba? Katagoriniz sanatsal olaylara yakinsa ozel mesajdan board paylasimi yapip sayfalari canlandirabiliriz. Benim bir boardimdaki ortaklarim bayaa guclu. 8m 5m 3m 2m vb hesaplar. Gonderilerim onlarin sayfalarinda gozukuyor buda benim sayfamin hizli yukselmesini sagliyor:)

Copy icerikle 100k 150k olan hesap yok pinterestte eninde sonunda teliften patlar. Bu isi hakkiyla yapanlar telif veriyorlar her gonderiye. Gonderilerin sahiplerini bilmiyorsaniz maalesef gonderme hakkina sahip degilsiniz. Mobilden kullanici sitenize girdigini makalede sahibi bulamazsa vote ile down yapar. Bu sekilde 10 20 kisi down yapti mi shadowban yersiniz etkilesimler duser ardindan domain ban veya hesap kapanmasi gelir.

Kucuk hesaplarda problem olmayabilir lakin hedef 50k 100k 500k gibi sayilarsa problem olacaktir. :) Pinterest spam yapma yeter demiyor bircok ek kural var. Ek olarak ortak board vs.. kullanmiyorum hocam ihtiyacim yok benim. Ben marka yarattim taninan biriyim artik pinterestte. Gelir konusunda net bir sey soylemeyecegim kazaniyoruz iste bir seyler tbm 0.17 0.25 pound arasi TO oranim %5 ile %10 arasi hesap edin siz :)