Kurulumunu buraya aktarmak isterdim ama sorun yaşamadan temiz bir kurulumun nasıl yapılacağını anlatmak baya uzun sürüyor. Bir ara cpanele eklentileri ile beraber kurulumunu buraya atmıştım.

Bana göre maliyeti düşük olanlar içinde en iyisi. Daha iyisi nodebb ve discourse. Nodebb ve discourse vps yüzünden biraz maliyetli kaçıyor. Hız, sadelik ve tabi seo açısından baya iyi yalnız bilmeniz gereken asıl konu sistemin hala geliştirme aşamasında olduğu ve gelen her güncellemeyle sistemin baştan sona değişmesi. İlk kurulum ve kullanım aşamasında sıkıntılarınız olmayacak ancak gelen her güncellemede sıkıntılar yaşayacaksınız mutlaka. Eklenti konusunda yeterli sayılsa da tema konusunda şu anda çok gerilerde kalıyor. Sistemin tam oturmasını beklemek gerek bence. Birkaç senedir takip ediyorum ve her seferinde köklü güncellemeler geliyor. Şöyle ki kullandığınız bütün eklentiler bir sonraki güncellemede iptal olabiliyor. Aynı eklentileri tekrar kullanabilmek eklenti geliştiricilerinin ne kadar hızlı eklentileri güncellemesine bağlı kalıyor.