Google durduk yere böyle bir düşüş yapmaz. Bunun altında sitenizdeki sorunlar yatar. Para kazandıran sayfalarınızın sıralaması yada değeri düştükçe gelirinizde düşer. Bakın hitiniz demiyorum. Para kazandıran sayfalar diyorum. Sayfa değeriniz diyorum. Daha hangi sayfanızın size ne bıraktığını neden bu oranı kazandığınızı bilmiyorsanız zaten bu işe hiç girmeyin. Gelir paylaşımı ve Analiz yapmayı bilmiyorsanız yabancı siteden de hiç bir şey kazanamazsınız.
Şöyle bir örnek vereyim; Biri size 1tl veriyor ve bu parayla 1 ekmek al diyor. Sizde bu 1tl nin nerden geldiğini ve adamın sizin karnınızı doyurmak için neden her gün 1tl verdiğini hiç sorgulamadan aylarca ekmek almaya devam ediyorsunuz. Adam belli bir sebebten dolayı bir gün 1tl vermeyi bırakınca kafanıza dank ediyor.. Sahi bu adam neden size 1tl veriyor hiç sorguladınız mı? :)
Şöyle bir örnek vereyim; Biri size 1tl veriyor ve bu parayla 1 ekmek al diyor. Sizde bu 1tl nin nerden geldiğini ve adamın sizin karnınızı doyurmak için neden her gün 1tl verdiğini hiç sorgulamadan aylarca ekmek almaya devam ediyorsunuz. Adam belli bir sebebten dolayı bir gün 1tl vermeyi bırakınca kafanıza dank ediyor.. Sahi bu adam neden size 1tl veriyor hiç sorguladınız mı? :)
Sıralamada düşüş yok aksine her geçen gün yükseliş var. Sayfa değerinde nasıl düşüş olabilir sizce ? Ben o konuda hiç bir bilgiye sahip değilim. Sayfa değerinde düşme neden yaşanır ki ? Sayfa aynı sayfa , absürt hiç bir şey yok sitelerimde. Sayfalar ilk günkü gibi hem trafik , hem yorum alan sayfalar. 1 TL ekmek parası verenler , neden şimdi vermiyor olabilir. Kısacası sayfa değeri nasıl ne sebeplerle düşer ?