ismail adlı üyeden alıntı

Bence, her yazıya "yazıma hoşgeldin" ile başlamayın. Ayrıca örneğin Idle Master Nedir? başlığında 2 veya 3. paragrafta "Idle Master, ...dır." gibi bir tanım girmenizi öneriyorum. Tanımların faydası olduğunu düşünüyorum. Bir de verdiğiniz dış linkleri yeni sekmede açtırırsanız çıkma oranını düşürebilirsiniz.


Yazıların girişini/başlangıcını düzeltmeyi/değiştirmeyi düşünüyordum zaten ve direkt olarak "yazıma hoş geldin" kısmının atılması gerektiğinin söylenmesi benim için harika oldu.

Evet, içeriklerin bazılarında ".....'dır." veya ".... işe yarar." gibi tanım cümleleri yok. Bunları da aklımda bulunduracağım.

Linklerin yeni sekmede açılması gerçekten aklımın ucundan bile geçmemişti, bunu hatırlattığınız için de ayrıca teşekkür ederim.

aries adlı üyeden alıntı

İçerik olarak benzerlerinden farklı olmuş, çok tarzım değil ama sitenizi beğendim, başarılar....


Gerçekten gereğinden fazla benzer içerik üreten kişi/kişiler var ve daha öne çıkmak için biraz olsun yazılarımı onlardan ayrı ve daha fazla kişisel yorum ekleyerek yazmaya çalışıyorum. Güzel yorumun için teşekkür ederim. Umarım "başarılı olmayı" başarabilirim. :)