-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Webmaster >Front-end Developer
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar, Bir adet reseller host satın aldım içinde 50 site barındırabiliyorum, Şuan bir site bağlı diğer siteleri nasıl o hosta bağlıyacağım bilmiyorum..
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” /Mevlana/
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Cpanel WHM panel ikiside var hocam
Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına.” /Mevlana/
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Güven adlı üyeden alıntı
DiyarAkengin öncelikle whm panel sizde ise önce whm panelden paket ve hesap oluşturmanız gerekmektedir. whm panelden nameserver (ns) adreslerini oluşturduktan sonra domain hesabına girip ns lerininizi oluşturdugunuz ns1 ve ns2 olarak güncellemeniz gerekmektedir.
Hocam hesap ve paket oluşturdum hesap oluşturma işlemi bittiğinde bana bilgileri ve Ns leri verdi bana verilen ns leri domain hesabında DNS olarak giricem doğrumudur?
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam DNS ve Namerserverler arasındaki fark nedir? Ben açıklamalasını şöyle biliyorum;
DNS : Domian Name Server
NS : Name Server
ikisi aynı değil mi?
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
D** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam setuptan nsleri n1.cihan olarak kaydetmiştim ama hesabı oluştururken natrohost yazıyor?
iosayin@[Güven](userid:65116)