Adsense onay beklemekten sıkıldım ve şirkette karar kıldım ama birini seçemiyorum.
Yardımcı olurmusunuz? Sizce hangisi daha karlı?
Admatic
Admatic kazanç ölçüm birimi olarak eCPM’i kullanıyor. Kazançlarınız 1000 etkin gösterime göre belirleniyor.
Interstitial (Desktop) reklam modeli için 1000 gösterime minimum 1,20 TL veriyor.
Interstitial (Mobile) reklam modeli için 1000 gösterime minimum 0,50 TL;
Scroll ad reklam modeli için 1000 gösterime 0,10 ila 0,50 TL arasında değişen miktar veriliyor.
Image Plus reklam modeli için de 1000 gösterime minimum 0,60 TL veriyor.
Masthead reklam türü için de 1000 gösterim başına minimum 1,00 TL olarak belirlenmiş.
Gittigidiyor:
Gittigidiyor iş ortaklığı programı, sadece tıklama başına ödeme yapıyor. Reklam gösterimleri için herhangi bir ödeme yapılmıyor. Tık başına 0,05 TL ile 0,15 TL arasında kazanç sağlanıyor.
Yayına başladığınız ilk zamanlarda tıklama başına 0,05 TL alıyorsunuz. Tıklama başına miktar artışı sitenizin performansına göre belirleniyor.
Bu perfomans da reklamların gösterim sayıları ile tıklanma sayılarına olan oranı, geri dönüş oranları gibi bir çok faktöre göre belirlenmekte. Performansa bağlı olarak tıklama başı 0,05 TL, 0,10 TL ve 0,15 TL ödeme alabiliyorsunuz.