lostyazilim

+160 Milyondan fazla görüntülenme 200k+ takipçi. Yeni hedef 400k takipçi :) Soruları cevaplıyorum

367 Mesajlar 79.013 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

Backlinkcigeldi Backlinkcigeldi Homo sapiens sapiens... Kullanıcı
  • Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

keithas adlı üyeden alıntı

Hocam merhaba bütün mesajlarınızı okudum, çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için öncelikle. Birkaç sorum var benimde:
1-Makalelerinizi kendiniz mi yazıyorsunuz?
2-Mesela bir makalede 100 fotoğraf var bu fotoğrafları tek tek tekrar pinliyor musunuz? Pinliyorsanız bunu hangi program veya eklenti ile yapıyorsunuz?
3-Jarvee gibi programlar günlük max 300 takip ayarlasak 100 yorum gibi herhangi bir zarar verir mi?
Teşekkürler şimdiden :)

Merhaba
1-) evet kendim yazıyorum
2-) Evet ben eklenti olarak auto eklentiler kullanmıyorum yarı manuel Tailwind eklentisini kullanıyorum. Bu eklenti senelik 700 800 TL falan pinterest onaylı bir eklenti
3-)Tavsiye etmiyorum. Ek olarak kullanıcılara ve gönderilere auto yorumu sakın yapmayın. Yoksa hesap 1 2 haftaya ucar :)
keithas

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

keithas keithas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğr
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Backlinkcigeldi adlı üyeden alıntı

Merhaba
1-) evet kendim yazıyorum
2-) Evet ben eklenti olarak auto eklentiler kullanmıyorum yarı manuel Tailwind eklentisini kullanıyorum. Bu eklenti senelik 700 800 TL falan pinterest onaylı bir eklenti
3-)Tavsiye etmiyorum. Ek olarak kullanıcılara ve gönderilere auto yorumu sakın yapmayın. Yoksa hesap 1 2 haftaya ucar :)

Sağolun hocam cevaplar için, bu tailwind ile yaptığımız fotoğrafı pin olarak göndermeyi başka bişey ile yapamaz mıyız? :D

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

Sağolun hocam cevaplar için, bu tailwind ile yaptığımız fotoğrafı pin olarak göndermeyi başka bişey ile yapamaz mıyız? :D

lisanslı uygulama bu :) alternatifleri var ama lisanssız
keithas

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 26.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğr
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

lisanslı uygulama bu :) alternatifleri var ama lisanssız

Aynen hocam biliyorum, ben de kullandım biraz ama 100 tane pin e kadar izin veriyor trial versiyonda, doldurmuşum ben de :D Şuan ona verecek durumda değilim o yüzden soruyorum aynısını yapabileceğim ücretsiz uygulamalar nelerdir? :)

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

Aynen hocam biliyorum, ben de kullandım biraz ama 100 tane pin e kadar izin veriyor trial versiyonda, doldurmuşum ben de :D Şuan ona verecek durumda değilim o yüzden soruyorum aynısını yapabileceğim ücretsiz uygulamalar nelerdir? :)

free pinterest scheduling tool diye aratarak bulabilirsiniz
Vendetta keithas

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 26.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğr
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

free pinterest scheduling tool diye aratarak bulabilirsiniz

Hocam bu makaledeki fotoğrafları hangi sıklıkla pinliyorsunuz? Sıkıntı çıkmasın aynı içeriği tekrar paylaşıyoruz diye orası biraz kafamı karıştırdı açıkçası :D

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

Hocam son sorum bu makaledeki fotoğrafları hangi sıklıkla pinliyorsunuz? Sıkıntı çıkmasın aynı içeriği tekrar paylaşıyoruz diye orası biraz kafamı karıştırdı açıkçası :D

Tek sefer pinliyorum hepsini. Tekrar tekrar atmiyorum ha tekrar tekrar atacaksan da 1 2 ay zaman ver.
Vendetta

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 26.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğr
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)

Tek sefer pinliyorum hepsini. Tekrar tekrar atmiyorum ha tekrar tekrar atacaksan da 1 2 ay zaman ver.

Nasıl yani hocam, şimdi ben şöyle yapıyorum, makaleyi giriyorum sonra makaleyi tek sefer paylaşıyorum pinterestte, siz hem bunu yapıp sonra hem pinterestin içindeki fotoğrafları tekrar pin olarak paylaşmıyor musunuz? Bu da tekrar olmuyor mu biraz bana mı öyle geliyor?

• Üyelik 19.06.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad C** G**
  • Mesajlar 3334
  • Beğeniler 179 / 2222
  • Ticaret 139, (%100)

Nasıl yani hocam, şimdi ben şöyle yapıyorum, makaleyi giriyorum sonra makaleyi tek sefer paylaşıyorum pinterestte, siz hem bunu yapıp sonra hem pinterestin içindeki fotoğrafları tekrar pin olarak paylaşmıyor musunuz? Bu da tekrar olmuyor mu biraz bana mı öyle geliyor?

Makaleyi girdikten sonra içindeki görselleri pinliyorum sadece tekrar falan olmuyor. Rich pin şeklinde okuyucu odaklı pinler atıyorum ben.
keithas

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 26.10.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek öğr
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 80
  • Beğeniler 3 / 2
  • Ticaret 0, (%0)
Hocam ozaman siz makaleyi pin olarak değil de makaledeki fotoğrafları pin olarak paylaşıyorsunuz doğru mu anladım? Bir de rich pin olayını yoast seo olmadan nasıl aktif ederiz sitede bir kod veriyor ancak bunu sitenize göre yapın diyor pek anlayamadım içerik filan soruyor title description filan. Yani demek istediğiniz şu sanırım aynı makaledeki 100 tane fotoğrafı 1 günde pinliyorsunuz ve link aynı makaleye yönlendirse bile tekrar filan sayılmaz yani? Teşekkürler :)

Makaleyi girdikten sonra içindeki görselleri pinliyorum sadece tekrar falan olmuyor. Rich pin şeklinde okuyucu odaklı pinler atıyorum ben.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al