-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
A** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Merhabalar arkadaşlar.Ben 1 hafta önce yararlı olacağını düşündüğüm bir yerden backlink aldım.Onun haricinde aldığım yerler de var.Ancak search console da bu backlink gözükmüyor.Daha önce aldığım yerler kısa sürede orda gözükmüştür.Hala google bunu algılamadı mı? Yoksa orda mı gözükmüyor? Ne kadar süre aralığında gözükür ve bunu hızlandırmanın bir yolu var mı? Bu arada altyapı blogger.Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Web Designer
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Backlink veren kişinin yazısı veya sayfası indekslendiği gibi görünür.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bende konuyla alakalı bir soru sorayım. Backlink aldığımız siteyi google'da hızlı indeksletmek için ne yapmamız gerekir?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Freelancer SEO
-
-
Ad Soyad
U** Ç**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Search Console bağlantılar kısmına eklenmesi biraz zaman alabilir. Ama google bunu görmüş ve indexlemiş sorun olmaz. Telaşa gerek yok içiniz rahat etsin.
Ek Olarak şu bilgiyi vermek istiyorum: Google, Search console bağlantılar kısmında gözükmesinde bir faktör daha var İngilizce de olmayan harf mesela ''Örnek'' ve ''Ornek'' olarak linklenmiş 2 link düşünün. ''Ornek'' daha önce yansır.
Ama sorun oluşturmaz google belli aralıklarla güncelliyor.
Seobaz
www.seobaz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / K
-
Meslek
Seo
-
-
Ad Soyad
N** D**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Search console sitenize gelen bağlantıları geç gösterir bunun bir tarih aralığı vs yok belirli aralıklarla güncelleme sağlar.