Merhaba hocam, hazır tişörtlerinizin bulunduğu bir kategori açıp anasayfa da direk sepete ekle şeklinde bağlantı vermenizi öneririm. BIr yer de okumuştum kullanıcı memnuniyeti ve site de aradığını bulma daha çok süre geçirme anlamında e ticaret için olumlu sonucları olabiliyormuş.
Ek olarak Facebook da liseli sohbet gruplari ve hediyelik eşya grupları vesaire var buralara üye olmanızı ve eğer olumlu geri dönüşler alabileceginize inandığınız grup varsa da(etkileşimi yüksek grup) 3 5 liraya reklam vermenizi de öneririm.
Bunların yanısıra aktif olarak kendi kullandığım bir yöntem daha var. Sitem de paylaştığım içerik eş zamanlı olarak bagladigim sosyal medya hesaplarında(Facebook sayfam,Twitter,Pinterest vb.) paylaşılıyor.
Size son tavsiyem de şu olacak. Işinizin tasarım boyutu da olduğu için Pinterest i olabildiğince verimli kullanmanızı öneriyorum çünkü Pinterest ahalisinin büyük çoğunluğu biraz daha kaliteli müşteri diyebilirim. Hem sitenize ciddi trafik sağlarsınız hem de müşteri. Aklima gelen bir şey olursa iletirim. Ben yapamadım, sanırım yanlış sektörü seçtiğimden dolayı(kitap sektoru) umarım siz yaparsınız. Kolay gelsin başarılar.