Arkadaşlar şimdi düşündüm taşındım, forumda çoğu kişinin instagram sayfası var. Sayfayı geliştirmek için bir yerden sonra reklam verdirmek şart oluyor. Reklama herkesin bütçesinin yetmediği de değişmez bir gerçek. Şimdi aklımdaki proje şu;



Takipçisi az ya da çok olsun, instagram sayfası olanlar bu projeye katılsın. Katılan kişilerle beraber sürekli iletişim içinde olup proje içindeki herkesin, birbirinin sayfasının reklamını yapmasını sağlayacağız.

Örneğin: Projeye 5 kişi katıldı diyelim, reklamı yapılacak sayfa çekilişle belirlenip haftanın her gününe bir sayfa yerleştirilecek. Örnek olarak çekilişle Pazartesi günü A sayfasının reklamının yapılması kararlaştırıldı, projedeki her sayfa pazartesi günü bu A sayfasının reklamını yapacak. Ardından Salı günü B sayfasının reklamını projedeki bütün sayfalar yapacak. Ardından çarşamba günü C sayfasının reklamını projedeki her sayfa yapacak vs. böyle böyle bu projedeki her sayfa birbirini dayanışmayla, birbirine takipçi kazandıra kazandıra gelişmeye çalışacağız. Projeye katılım sınırsızdır. Ne kadar çok katılım olursa o kadar iyi olacaktır. Forumda büyük sayfası olanlardan da projemize destek bekliyoruz :)


Lütfen projemize katılın ve birbirimizi maddi kar amacı gütmeden geliştirelim. Eğer foruma aykırı değilse bu projeye katılanlarla whatsapp grubu kurmayı düşünüyorum.