Hocam girişimcilik sayfası olduğundan insanlara umut aşılamak gerekiyor. En azından tüm girişim sayfaları bunu yapıyor. Siz taban renk olarak siyah koymuşsunuz, ben karamsar, üzücü şeyler okuyacağımı düşünüp okumuyorum. Renk olarak beyaz renklere geçmeniz gerekiyor zannımca.
Sayfanın mottosu diğer sayfalar gibi sadece umut aşılamak değil. Sayfa kök bilgiyi aktarmak için var. Söz paylaşmak yerine kolay bulunmayan has bilgileri araştırıp gerekirse bizzat girişimciyi bulup sorarak ediniyorum. Bu bilgileri ise derleyip paylaşıyorum. Yani sadece umut veren bir site değil üstüne öğreten bir site. Bu yüzden umut verenlerin arasında listelemek pek mantıklı bir düşünce olmadığını düşünmekteyim.
Siyah rengi siz de sevmediniz. Başkaları da sevmemişti. Bende anket düzenleyip hikayede paylaştım. Fakat siz ve beğenmeyen diğerleri çok küçük bir yüzdesiniz gibi duruyor. Yüzlerce kişi ankette siyah kalmasını isteyince, bende haliyle siyah bıraktım.
10 üzerinden 2 kişi beyaz derken 8 i siyah dediği için siyah kaldı. Sayfa da eğitim içerikli paylaşımlar olduğundan hafif ciddi yapısına iyi geliyor gibime geliyor. Sonuç olarak rengi takipçilerin istemesiyle değiştirmedim.
Yorumunuz için teşekkürler, beni hunharca eleştirebilir ve yerden yere vurabilirsiniz. Benim hoşuma gidiyor. :D