Hocam girişimcilik sayfası olduğundan insanlara umut aşılamak gerekiyor. En azından tüm girişim sayfaları bunu yapıyor. Siz taban renk olarak siyah koymuşsunuz, ben karamsar, üzücü şeyler okuyacağımı düşünüp okumuyorum. Renk olarak beyaz renklere geçmeniz gerekiyor zannımca.
Sayfanın paylaşım görselleri farklı fakat taslakları aynı olursa düzenli bir sayfa görünümü olur. Profilinizi ziyaret edenlerin takip etmeden çıkma oranını düşürür. Örneğin ; @haydaatv 'de tek bir gönderi var o gönderiyi inceleyin. Belirli bir sınır, açıklama başlık kısmı ve fotoğraf kısmı bulunuyor. Sizde Bu şekilde bir düzen oluşturabilir her seferinde taslak üzerine açıklama ve başlık ekleyerek ve açıklama ile ilgili dikkat çekici fotoğraflar eklerseniz gercekten dönüş mükemmel olacaktır.
Anlıyorum, sayfa içindeki paylaşımlarda bir taslak üzerinden gitmemi istiyorsunuz. Yalnız benim bir taslağım var. Tüm paylaşımlarda bunu görebilirsiniz. Sol üst köşede logo ve yazı. Sağ alt köşede @girisimzel tagi vardır. Başlıklar bebas fontu ve büyük puntolarda yazılırken içerik yazısı ariale yakın bir yazı tipinde 25 punto civarlarında. Ve her paylaşımda eğer başlık çok yer kaplamazsa sağ üst köşede içerikle ilgili bir illüstrasyon veya resim bulunmakta.
Yani belli bir standardı, taslağı var. Tabii sizin burada demek istediğiniz muhtemelen içeriği çarpıcı bir görselle birleştirmek olabilir.
Dediklerinizi dikkate alacağım. :)