hocam özgün olarak biri niş ana domain birde sub genel domain var ana domain 1.2m subdomain 600 binde lakin ikisinin toplamı anca 50 hit getiriyor. Birinde 5k pin birinde 1100 adet var. Dün 7 tık alırken bugün 1 tıkta. Sizinde yaşadığınız oldumu hiç böyle. Birde toplam kaç pininiz oldu acaba.
Bir pin hemen hit getirmez ben su an 2 ay once attigim pinlerin ekmegini yiyorum öyle diyeyim. Pin kotası 150kdan fazla olduğundan pin sıkıntım yok kararında kafama göre atıyorum pinleri 10kya yaklastim diyebilirim. Dedigim gibi pinler eskidikce getirisi daha fazla oluyor. Bu yuzden abartmadan surekli guncel pin girmek lazim
Selamlar elimde yabancı dilde Mac özetleri sitesi var... Yeni ilgilenmeye başladım. Host + domain malum yurtdışında
Sormak istediğim bu site için Pinterest acsam. Günde 30-40 tane pin paylaşırım. Linksiz, bilgi içeren (İngilizce) .. hafta sonları da maç özetleri girince onları pinlerim (bu durumda cuma CMT pazar pzt toplam 1500 pin demek) 1) Pinterest banlar mı (maç özeti diye) 2. Siteme zamanla kayda değer (aylık 200bin civarı) hit çeker miyim?
Sormak istediğim bu site için Pinterest acsam. Günde 30-40 tane pin paylaşırım. Linksiz, bilgi içeren (İngilizce) .. hafta sonları da maç özetleri girince onları pinlerim (bu durumda cuma CMT pazar pzt toplam 1500 pin demek) 1) Pinterest banlar mı (maç özeti diye) 2. Siteme zamanla kayda değer (aylık 200bin civarı) hit çeker miyim?
Tutacagini sanmam. Pintereste öyle bir kitle yok hocam.