Yazardurur adlı üyeden alıntı

reklam yoğunluğunuz nasıl acaba. Genelde resim altı üstü birde post başı koyuyorlar. Birde otomatik :) 3 gün önce alt üst ve otomatik vardı bende de birde sayfa başına ekledim. Acaba tık düşüşü bundan mıdır diye düşünmeden edemiyorum :)

Kullanıcı odaklıyım ben reklam dolu değil site. Kullanıcı reklama tıklamıyorsa ya hit yetersizdir ya da içerik kalitesizdir. Takipçi sayınız 10kyı geçmeden bir şey beklemeyin zaten 30kdan sonra farkı hissediyorsunuz tahmin ediyorum 100k civarı tatmin edici x.xxx sonları gelirler gelecektir. Emek, çaba, zaman ve sabır. Acele ediyorsunuz. Basit konulara takılıyorsunuz birde çok fazla para odaklısınız sitenize ve hesaba 2 3 kat fazla ilgi gösterin bunları fazla düşünmeyin ardından para geliyor zaten. Organik hesaplar spamlardan daha yavaş hitlenir ve daha yavaş kazanç getirir ancak uzun vadede çok daha yüksek ve sürekli kazanç getirir.

Edit: Reklam yerleşimi de önemli ancak temayı bilmeden tavsiyede bulunmak yersiz ve gereksiz olur içerik ve tema reklam yerleşimi için mühim konular.