Tasarım oldukça sade, fikir de güzel. Elinize sağlık.
Yorumun için teşekkürler! :)
+Kullanıcılar arası mesajlaşma
+Yapılan yorum, girilen içeriklerin kullanıcılar tarafından da oylanabilmesi
+Şablonun biraz daha sağa ve sola yanaştırılması, yazı boyutunun 1 tık düşürülmesi
+Kullanıcıların birbirini etiketleyebilmesi, yada bir kullanıcı entry girdikten sonra aynı başlığa yapılan 2-3 yorumun bildirim olarak gelmesi, "sizden sonra yorum yapıldı." gibi.
+Link çıkışına izin verilmeli, nofollow da olsa..
+Sol frame sadece popülerleri değil, girilen tüm içerikleri göstermeli, son 30, atıyorum..
Tadından yenmez. :)
Kendi kendime takılsam bile zevk alacağım, öyle temiz bi tasarım olmuş :)
+Yapılan yorum, girilen içeriklerin kullanıcılar tarafından da oylanabilmesi
+Şablonun biraz daha sağa ve sola yanaştırılması, yazı boyutunun 1 tık düşürülmesi
+Kullanıcıların birbirini etiketleyebilmesi, yada bir kullanıcı entry girdikten sonra aynı başlığa yapılan 2-3 yorumun bildirim olarak gelmesi, "sizden sonra yorum yapıldı." gibi.
+Link çıkışına izin verilmeli, nofollow da olsa..
+Sol frame sadece popülerleri değil, girilen tüm içerikleri göstermeli, son 30, atıyorum..
Tadından yenmez. :)
Kendi kendime takılsam bile zevk alacağım, öyle temiz bi tasarım olmuş :)
+ Değerlendirmeye yorum yapma, artı/eksi puan verme (özellik eklendi: 18.07.2019)
+ Rozet sistemi (ilk yorum, 100 yorum vb.)
+ Mail bildirimleri (başlık takibi vb.)
+ Resimli ve videolu değerlendirme
+ Link içeren değerlendirmeler
+ Üyeler arası mesajlaşma
+ Kullanıcı etiketleme
+ Takip etme sistemi
+ Anasayfa’da yalnızca takip ettiğin başlıkların ve kullanıcıların değerlendirmelerinin gösterilmesi
+ Başlık koleksiyonu/listesi (seçili başlıklara ait değerlendirmelerin olduğu bir liste)
+ Değerlendirme koleksiyonu/listesi (seçili değerlendirmelerin olduğu bir liste)
+ Alt başlıklar (starbucks.fatih, apple.iphone)
+ Kategoriler (marka,kitap,ürün)
Notlarımı aldım, geri bildirim için teşekkür ederim :)