batukay adlı üyeden alıntı

Yemin ediyorum sayende güldüm. Bilmediğin konu hakkında yorum yapıp bilen insanların bilmediğini iddia ediyorsun. Adsense formunda bu konu ile ilgili günde en az 10 konu açılıyor ve cevaplar stabil aynı. Bu forumda *** da sürekli aynı konular açılıyor. Attığın Linkin ne işe yarayip yaramadığını bilmeden konuşma. Benim 10 un uzerinde adsense sitem var hepsiyle denendi attığın link. Hiç bir işe yaramiyor. Gelen cevap geçersiz trafikten dolayı hesabınızda Google trafiginizi doğrulayana kadar reklam gösterimi durdurulmuştur. https://support.google.com/adsense/threads?hl=tr&max_results=40 Sen galiba buradaki uzmanlardan daha fazla biliyorsun.

Etiketleseydin beni galiba tekrar cevap vermemden korkmuşsun :laugh:

Şimdi güzel kardeşim 10 sitem 10 adsensem var diye demin attığın mesajın haksızlığını ortadan kaldırmaz.. Eğer ki geçersiz trafik olsaydı uyarı maili gelir ya da arkadaş adsenseye girdiğinde uyarıyla karşılaşırdı.. Ki sorun adsesenin yeni güncellemesinden dolayı kullanıcılarda oluşan bir sorun

Arkadaşla pmden konuşuyoruz attığım linkten sorunu çözmüş eğer mesajında insanlara yardım edemiyorsan ya konulara yazma yada edebinle otur dahada benle polemiğe girme..