-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Projeni ve temanı detaylandırmamışsın. Burada yardım edecek arkadaşlara yardımcı olmak istiyorsan önce bir iş listesi hazırla.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / K
-
Meslek
Graphic Design
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Projeniz hayırlı olsun, umarım kısa sürede hayata geçirirsiniz.
Ama söylemek istediğim bir kaç şey var;
Konu başlarında 3 seçenek sunuyorsunuz projeniz için
* reklam karşılığı
* ücretsiz
* biraz ucuz bir fiyata
Sonraki mesajınızda 3. seçenek * baya ucuz bir fiyat olarak değişiyor. Sonra bir pm aldım sadece reklam karşılığı ve ücretsiz olarak demişsiniz. Bir arkadaş tema entegre filan herşeyi hallederim demiş. Başka bir arkadaş yine ilgilenirim demiş php kısmı ile. Bunlara rağmen hala arayışınız sürüyor.
Sonra ilk ve son mesajınıza ne istediklerinizi yazıyorsunuz bir inceledim de maşallah dedim. Projenizi destekliyorum ama sadece kapımdaki kedilere su ve yemek vererek ki bunu her zaman yapıyorum. (yaz / kış) Onun dışında kusura bakmayın bana samimi gelmediniz, aradığınızı bulmanız ümidi ile. Kolay gelsin.
Konu ile alakalı ilk ve son mesajımdır, yazdıklarımdan alıntı yapıp aksi yorum yapmak isteyen varsa pm atsın, zira konuyu takip etmeyeceğim.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Meric
Atam izindeyiz!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Computer Engineer
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
22, (%95)
Neyse hocam 2 arkadaşla anlaştım.. Biri çizecek, diğeri kodlayacak..
EasyWorD
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
İşletme Elektrikçisi
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bende gönülden destek veriyorum. Evimin dört bir yanına kap su koydum ayrıca 12 tane sokak kedisine bakıyoruz 2 tane ev kedi ve 2 köpek var Herkes evlerinin önüne bir kap su koysun !
Öküz Olma - Bir Kap SU Koy !!
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
Öğrenci.
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam natro'dan baktım
birkapsu.org.tr Müsait ne tür belgeler izinler gerekir bilmem fakat eğer yapabilirseniz org.tr harikulade olur.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Facebook bu konuda bence en iyi iletişim yolu. Bunun için ayrı bir site açmanın bence gereği yok. Ayrıca buna benzer nice proje yapıldı ve şimdi hiçbiri yok. Yani okullarda hayvan sevgisi aşılamak üzerine projeler yapılmalı.