-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
seo
-
-
Ad Soyad
H** P**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bir arkadaş da yazılan makale ile tbm nin ne ilgisi var yazmis:) çok alakası var. Yazilarimin en başında belirtmiştim. Senin spor haberleri siten varsa hava durumuyla alakalı makale girersen 57$ alamazsın. Adan sana 57$ ı ne için veriyor? O nish sektör hakkında bilgi değerli olduğu için.... ama senin o konuda bilgin yoksa başka makaleler giriyorsan adam sana niye 57$ versin? Google salak mi ? O yüzden diyorum bir arkadaş da bende 1250 $ isim bulmustum diyor merak etme öyle bir alan adını sana yedirmezler adamlar kurt gibi bilgisayar başında bekliyor düşecek alan isimlerini 2 ay önceden takip edip rezerve ediyor! Adam arizonadaki sigorta avukatları hakkında yazı yazana $80 dolar tbm vericem diyor çünkü bilgi değerli, sen onu alıp havadan sudan bahsedersen $80 doları alamazsın onu anlatmaya calisiyorum.(Zaten bosta alan adi bulamazsın o ayrı mesele, değerli keywordlerin .org .info yu geçtim. .xyz, .biz . Blog versiyonlaari bile kayıt edilmiş millet salak değil;)))) Bilgi değerli o konu hakkında benzersiz makale yazmanız gerekiyor. Kopya içerikse yine alamazsın. Bunları araştırın öyle yazın.