-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Fotoğraf
-
-
Ad Soyad
D** B**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Merhabalar. Bu tarz sayfalar kendileri fake ile şişirildiğinden pek güvenli gelmiyor. Etkileşimi de organik gelmiyor. Son dönemde bilindik yerler harici bu tarz sayfalarda reklam vermiyorum. Arkadaşların dediği gibi sponsorlu reklamı doğru çıkmak daha faydalı olacaktır. Bi de içerik önemli geri dönüş için. Film alıntıları işte şöyle son dizilerden kesitler diye düz bi içerik çıkılırsa kesinlikle geri dönüş gelmeyecektir. Paranızı boşa vermiş olursunuz. Sayfa gerçek olsa bile tıklanmayacaktır. Tabi bunlar benim kişisel fikrim. Reklama çıkılmadan temelde içeriğe önem verilmeli... Saygılar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
İnşaat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar balıkesir öğrencilerinin ve çevresinin takip ettiği sayfam var (29K) orda kendi bir diğer sayfamın reklamını yaptıgımda 1 postta +200 takipçi geliyor . Demem o ki reklamını yaptıracağınız sayfanın tamamen organik olması lazım . 1.9 M takipçili bot-organik karısık hesaba reklam verene kadar 10 - 20 k Lık Tam organik sayfaya reklam verin daha fazla geri dönüş alacağınızı dusunuyorum. Hem daha uygun fiyata yapmış olucaksınız :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
WordPress Uzmanı
-
-
Ad Soyad
B** K**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Bende daha önce 2m, 3m sayfalara reklam verdim ancak istediğim gibi geri dönüş alamadım hikaye görüntülenmesi 1,2m iken sayfaya gelen takipçi 500 600 kişiydi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
22 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** S**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Vermenizi tavsiye etmem 5-6 sayfaya reklam verdim, iyi para harcadım gelen takipci sayısı 3 k oldu tavsiye etmiyorum açıkcası , eğer smm panel reklamı fln verecek varsa da vermesin kaldırıyorlar. Birisinin video çekerek sitenizin reklamını yapması lazım bunu ya siz yapacaksınız yada yapacak kişi en az 150-200 tl para istiyor bilginiz olsun.
VaveTR
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Cep Telefon Teknik Servis
-
-
Ad Soyad
S** B**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
dönüş olarak beklentiniz olmasın reklam demek markanızın bilinilirliğini arttırmak anlamına gelir yüksek sayfalara inanmayın benim müşterilerim çok denedi tek bir dönüş tek bir takipçide artış olmadı olanlarda şu sekilde size sahte takipçiler gönderiyorlar sayfasahipleri parça parça 1000 adet civarı yalan yerede sahte beğeni izlenme yaptırıyorlar maliyet maksimum 50 lira kazans 250 lira allah bereket versin :D benim karşılaştığım kişiler hep buydu işini ciddi anlamda yapanlar vardır illaki ama cok beklenti içine girip referans yorumlarına aldanmayın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Elektronik Teknisyeni
-
-
Ad Soyad
S** Ö**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Reklam vermeden önce takibe takip 10 k hesap kasın full organik sonrasi gönderiler erişimden otomatik kesfette düştüğü için daha çabuk ve az maliyetli olur.