netbozum
tr.link

[Yardım] Cpanel Ssl Girimi Sonrası No Valid Certificate Hatası

3 Mesajlar 1.846 Okunma
acebozum
tr.link

anilkaraduman anilkaraduman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 52 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
Selam Dostlar,
Cloudflare Origin Certificates seçeneğinden ssl yarattım , mevcut cpanelim üzerinden ssl/tls kısmından Origin Certificate ve özel keyi girdim fakat (No Valid Certificate) yazıyor domain ismimle birlikte.

Ssl statüse baktığımda domain ismim ve x işareti var karşısında yazan yazı; Unknown Certificate Type
Expires on 19 Temmuz 2034. The certificate will not renew via AutoSSL because it was not issued via AutoSSL.

Ben bu durumu nasıl düzeltebilirim? Bilgisi olan varmı?

googleasistan
reklam

sworks sworks WordPress Kullanıcı
  • Üyelik 28.02.2018
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 3292
  • Beğeniler 1797 / 1799
  • Ticaret 20, (%100)
Cloudflare'ın 15 yıllık sertifikasını Cpanel'den tanımladığınızda Comodo olarak görünmesi lazım. no valid sertifika hatası olabilir. Çünkü Cloudflare'ın sunduğu sertifika sadece sizin sunucunuz ile Cloudflare arasında doğrulanır. Yani ziyaretçileriniz o sertifikayı görmez zaten. Cloudflare ziyaretçilerinize kendi sertifikasını sunar.

Ayrıca Cloudflare'da A ve CNAME kaydınız turuncu bulut ifadesiyle görünmesi gerekiyor. Yani gri'ye çevirmemelisiniz, aksi halde sertifika çalışmayacaktır. Yine Cloudflare panelinden SSL kısmını Full(Strict) olarak seçmelisiniz.

Ssl statüse baktığımda domain ismim ve x işareti var karşısında yazan yazı; Unknown Certificate Type
Expires on 19 Temmuz 2034. The certificate will not renew via AutoSSL because it was not issued via AutoSSL.

Bu uyarıyı ise görmezden gelebilirsiniz.

https://www.sslshopper.com/ssl-checker.html
Üstteki adresten sitenizi kontrol ettiğinizde bir sorun görünmüyorsa her şey tamamdır.
anilkaraduman

kişi bu mesajı beğendi.

anilkaraduman anilkaraduman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Nevşehir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 118
  • Beğeniler 52 / 42
  • Ticaret 0, (%0)
Teşekkür ederim SSL sorguladığımda bir sorun gözükmüyor, diğer dediğiniz kısımlar turuncu ve Full(Strict) olarak seçili.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al