Aynı sektöre girmelerinden neden rahatsız oluyorsun hocam? ortada büyük bir pasta var,yiyebilen yer. paylaşmayı öğrenin, kazancınız düşmez merak etmeyin. vesselam.
Hocam herkes hakkıyla iş yapmaya kalksa problem yok tabi ki. Fakat burda kazandıran bir sektörü paylaşsam iddia ediyorum yarın herkes o sektöre girmeye kalkacak.
Bakın *** da canlı tv sitesini 375 bin tl ye satılığa çıkardılar. Şuan tüm forumlar satılık canlı tv domainleriyle ve siteleriyle dolu.
Teknik bilgi paylaşımını dikkat ederseniz bilgim dahilinde her zaman paylaşıyorum. Fakat uğraşarak ederek bata çıka bulduğum sektörü paylaşmak, paylaşmak değil kendime rakip çıkarmak olmaz mı? Zaten yeterince arayış içinde olan birisi elbet kazandıran bir sektör bulacaktır. İşin kolayına kaçmak yerine biraz araştırmacı olmalı webmaster dediğimiz kişiler.
Bu sebeplerden ötürü dediğiniz şey bir bakıma doğru bir bakıma yanlış benim için. Çünkü birisine bir site tasarlamak ile kazandıran bir sektörü söylemenin arasında ki tek fark birini paylaşım diğerini ticaret olarak nitelendirmemiz.
Yoksa paylaşmak bir şey kötü değil fakat ben sektör paylaşımına karşıyım açıkçası. Araştırmak bu kadar zor olmamalı bence.
Iyi forumlar dilerim