Webmaster işlerine adım attığımdan beri içimde ukte olarak kalan film sitesi hayalimi an itibari ile gerçekleştirmiş bulunmaktayım. Hazır bir siteyi satın aldım. Bazı konularda sizlere danışmak istiyorum. Kafaya taktığım sorunları maddeler halinde sıralayacağım, bu maddelerden hangisi olursa olsun, hatta 1 tanesi bile olsa bakıp eleştiri yapmanız benim için çok önemli. Site işletme konusunda acemi değilim, ancak yıllardır yapmak isteyipte bir türlü fırsat bulamadığım bir hayalimi gerçekleştirmiş bulunmaktayım, bu sebeple bu site benim için çok önemli. Desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.
Standart kullanıcılar için sorularım
# Site hızı nasıl sizce? Kaç saniyede açılıyor? Mobil veya masaüstünden giriyorsanız, bunu belirtin lütfen
# Tasarım nasıl?
# Böyle bir siteden film veya dizi izler misiniz? Eğer izlemezseniz neden?
# Hoşunuza gitmeyen bir durum var mı?
# Film veya diziler açılıyor mu?
Film sitesi tecrübesi olanlar için sorularım
# Bu sektörde nelere dikkat etmeliyim sizce?
# Siz sitenize her gün güncel film veya dizi yüklüyor musunuz? Yoksa 2-3 günde bir içerik yükleyip bırakıyor musunuz?
Teknik konulardan anlayanlara sorularım
# Domain geçmişini bilgim dahilinde araştırdım, ancak yine de emin değilim. Herhangi bir ban durumu yada tib engeli falan var mıdır domain adresinde? Yada kötü olan herhangi bir durum.
Site adresi: https://diziizleyabanci.com/