Hocam her şeyden önce hakim karşısına çıkmamak için ne yapman gerektiğini öğren... Film sitesi telif veya film sitesi ihtar gibi aramalar yaparak çıkan sonuçları güzelce oku. Hevesimi alacağım derken polis evden almasın :)
Benim bildiğim kadarıyla Türk filmleri ve yeni çıkan popüler Marvel gibi yapımların filmleri büyük sıkıntı çıkarıyor. Netflix dizilerinde de uzak dur. Hit çok getirir ama belayı da çeker :) Kısaca kendini sağlama al hocam.
Sitenin tasarımında vs bir sıkıntı göremedim fakat reklam alanı yok. İki taraftan doldurmuşsun, kenarlardan biraz boşluk bırakırsan oraya birer tane banner reklam çakarsın.
Site hızı fena değil, ben dns kullanmıyorum tib engeli de yok sanırım.
İçerik girme konusunda rakiplerine yetişmek için yardırmalısın :) Ben olsam günde en az 15-20 film eklerim. Açık ancak kapanır çünkü.
Bir de benim bu sektörde gördüğüm en büyük sorun festival ve avrupa filmlerinin hiçbir sitede yayınlanmaması. Bütün siteler cehennem melekleri gibi popüler filmleri yüklüyor. Eyvallah bunu izleyen de var ama sanat filmleri de mutlaka sitenizde olsun. Fransa, Almanya, Hollanda gibi ülkelerde şahane filmler çekiliyor ve Türkiye'de hiç bilinmiyor. Bunları bir şekilde elde edip eklersen kaliteli bir kitleyi sitene çekebilirsin.
Bol şans...