lostyazilim

Film sitesi satın aldım (ilk tecrübem, yardım)

14 Mesajlar 3.807 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
hocam whois gizlemişsin hostu gizlemişsin ama gelip burada bu konuyu açıp site adını paylaşman yanlış. Yani burada yardımcı olacak arkadaşlar olduğu gibi birbirini çekemeyen bir çok arkadaş da olmakta. O nedenle linkinizi her yerde bu site benım dıye paylasmamanızı tavsıye ederım
UnalKorkmaz

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

Umutirhan Umutirhan Ares # Kullanıcı
  • Üyelik 07.03.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ögrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad U** İ**
  • Mesajlar 1958
  • Beğeniler 139 / 206
  • Ticaret 3, (%100)
# Tasarım nasıl?
wpDeo teması iyidir fakat film eklemek biraz uzun sürer. Keremiya temasına sahip olsaydınız bir filmi 1 dakika gibi uçuk bir sürede atabilirdiniz.
# Böyle bir siteden film veya dizi izler misiniz? Eğer izlemezseniz neden?
Böyle bir siteden film izlemem. Sebep; şuanda 100 tane film sitesi varsa 98'i bu sistemi kullanmakta (Vidmoly-Closeload vs) Eğer bu işte ciddiysen kendine ait bir player'ın olmalı ve filmleri bu player'da oynatman lazım. Ayrıca özel bir sunucuya sahip olup filmleri o sunucuya atıp orada oynatman lazım fakat bunu yapmaya kalkışırsan ortada çok manyak fiyatlar döndüğünü göreceksin. Yapacak bir şey yok arşivini ciddi anlamda genişletmeni tavsiye ediyorum. Ve 2/3 alternatif koyacağına 8/9 farklı alternatif koy ki 1 yıl sonra filmler patladığında geriye dönük iş yapma. Bir filmi bir defa atıp geçeceksin, işini sağlam yapacaksın.

Film sitesi tecrübesi olanlar için sorularım

# Bu sektörde nelere dikkat etmeliyim sizce?
Öncelikle yapmadıysan hemen google'a wmtools yazıp siteni buraya ekliyorsun çünkü sana mail gelmesi nadir bir durumdur. Telifler genelde wmtools'a düşer. wmtools'da mesajlar kısmında bir telif hakkı ihlali görürsen orada hangi film olduğunu da görürsün hemen kalıcı olarak o filmi kaldırmanı ve bir daha eklememeni tavsiye ederim çünkü 3-5 gün sonra kendini mahkeme köşelerinde bulabilirsin. Eğer biraz uyanıksan domaini gizlemişsindir ve hostunu da yabancı bir firmadan almışsındır diye düşünüyorum ;)
# Siz sitenize her gün güncel film veya dizi yüklüyor musunuz? Yoksa 2-3 günde bir içerik yükleyip bırakıyor musunuz?
Ben vakti zamanında bu işleri yaparken dizi olarak günde 150 bölüm girdiğim oldu. "Spam yersin yapma etme" diyenlere aldırış etme ben 150 bölüm ekledim ne spam yedim ne da başka bir şey oldu. Gün içerisinde girebildiğin kadar bol alternatifli(!) filmler girmeye bak.
Tekrar vurgulamak istediğim son şey; Her gün wmtools'a ve maillerine bakarak ol her an telif gelebilir.
contentwriter UnalKorkmaz

kişi bu mesajı beğendi.

UnalKorkmaz UnalKorkmaz Kimlik Onayı Bekliyor Kimlik Onayı
  • Üyelik 01.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Tamirci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ü** K**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 48 / 61
  • Ticaret 3, (%100)

KralFx adlı üyeden alıntı

hocam whois gizlemişsin hostu gizlemişsin ama gelip burada bu konuyu açıp site adını paylaşman yanlış. Yani burada yardımcı olacak arkadaşlar olduğu gibi birbirini çekemeyen bir çok arkadaş da olmakta. O nedenle linkinizi her yerde bu site benım dıye paylasmamanızı tavsıye ederım

:eek: Şuan biraz korktum hocam, haklısınız teşekkür ederim

Umutİrhan adlı üyeden alıntı

# Tasarım nasıl?
wpDeo teması iyidir fakat film eklemek biraz uzun sürer. Keremiya temasına sahip olsaydınız bir filmi 1 dakika gibi uçuk bir sürede atabilirdiniz.
# Böyle bir siteden film veya dizi izler misiniz? Eğer izlemezseniz neden?
Böyle bir siteden film izlemem. Sebep; şuanda 100 tane film sitesi varsa 98'i bu sistemi kullanmakta (Vidmoly-Closeload vs) Eğer bu işte ciddiysen kendine ait bir player'ın olmalı ve filmleri bu player'da oynatman lazım. Ayrıca özel bir sunucuya sahip olup filmleri o sunucuya atıp orada oynatman lazım fakat bunu yapmaya kalkışırsan ortada çok manyak fiyatlar döndüğünü göreceksin. Yapacak bir şey yok arşivini ciddi anlamda genişletmeni tavsiye ediyorum. Ve 2/3 alternatif koyacağına 8/9 farklı alternatif koy ki 1 yıl sonra filmler patladığında geriye dönük iş yapma. Bir filmi bir defa atıp geçeceksin, işini sağlam yapacaksın.

Film sitesi tecrübesi olanlar için sorularım

# Bu sektörde nelere dikkat etmeliyim sizce?
Öncelikle yapmadıysan hemen google'a wmtools yazıp siteni buraya ekliyorsun çünkü sana mail gelmesi nadir bir durumdur. Telifler genelde wmtools'a düşer. wmtools'da mesajlar kısmında bir telif hakkı ihlali görürsen orada hangi film olduğunu da görürsün hemen kalıcı olarak o filmi kaldırmanı ve bir daha eklememeni tavsiye ederim çünkü 3-5 gün sonra kendini mahkeme köşelerinde bulabilirsin. Eğer biraz uyanıksan domaini gizlemişsindir ve hostunu da yabancı bir firmadan almışsındır diye düşünüyorum ;)
# Siz sitenize her gün güncel film veya dizi yüklüyor musunuz? Yoksa 2-3 günde bir içerik yükleyip bırakıyor musunuz?
Ben vakti zamanında bu işleri yaparken dizi olarak günde 150 bölüm girdiğim oldu. "Spam yersin yapma etme" diyenlere aldırış etme ben 150 bölüm ekledim ne spam yedim ne da başka bir şey oldu. Gün içerisinde girebildiğin kadar bol alternatifli(!) filmler girmeye bak.
Tekrar vurgulamak istediğim son şey; Her gün wmtools'a ve maillerine bakarak ol her an telif gelebilir.

Hocam öncelikle çok teşekkür ederim, elinize sağlık.

Keremiya temasını detaylı bir şekilde araştıracağım. Player ve sunucu için yazınızı gördükten sonra satın aldığım arkadaşa bildirdim. Oda dediklerinize onay verdi. Açıkçası bu parayı veremem, fakat https://www.***.net/uploading-isleri/2067348-forever-stream-p2p-drive-player-988965039-reklamsiz-hd-hizli.html bu konuyu önerdi. Bu sistem hakkında düşünceniz nedir? Tavsiye eder misiniz?

Şuanlık kırık link bildirim sistemini kuracağım, filmler patladığı zaman tekrar yenileyeceğim. Daha doğrusu şimdilik buna mecburum, siteden gelir elde ettiğim zaman, gelen geliri player sistemi için harcayacağım. İnanın bende dandik oynatıcıları hiç sevmiyorum, rahatsız ediyor.

Wmtools için satın aldığım kişiye danıştım, bana bunu aşmak için link adresini değiştirip yönlendirme yaptığını söyledi. Aksi taktirde çok fazla telif bildirimi geldiğini ve kaldırma işlemini yaparsam sitede film kalmayacağını söyledi :) Sizce içeriği komple kaldırmalı mıyım? Yoksa bu link yönlendirme olayını yapmalı mıyım?

En kısa zamanda domain ve hosting'i, offshore hosting'e taşıyacağım.

Ve film dizileri olabildiğince hızlı bir şekilde yükleyeceğim. Tekrardan teşekkür ederim.

UnalKorkmaz UnalKorkmaz Kimlik Onayı Bekliyor Kimlik Onayı
  • Üyelik 01.05.2019
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Tamirci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad Ü** K**
  • Mesajlar 167
  • Beğeniler 48 / 61
  • Ticaret 3, (%100)
Güncel.

Arkadaşlar her türlü tavsiyenizi veya eleştirilerinizi bekliyorum.

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al