-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Selamlar.
Macbook Air kullanıyorum. Geçen sene Kasım ayında yüzlerce foto ve videom yanlışlıkla silindi. Bazı dosya kurtarma programlarıyla geri getirmeye çalıştım ama yok, dosyalarım görünmüyor bile.
Bunları geri getirene 100TL vereceğim. Mesaj atın lütfen.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci,Blog yazarı,Programmer
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konuyu baltalamak gibi olmasın ama,yanlışlıkla windows bilgisayarınıza format atıp dosyalarınızı kaybetseniz bile freelance çalışanların bile geri kurtarmak için alacağı ücret en az 100tldir. macbook air ve geçen sene kasım ayında kaybedilen dosyalardan bahsediyorsunuz boruymuş gibi,bu işin içinde olanlar bilir zaten kanser durumları dosyalarınızın yarısını bile kurtarırsanız şükredin benim sitemin başlığa çok yüksek bir mevlaymış gibi 100tl!! diye yazıp insanları resmen aşşağılıyorsunuz,ölücülerden nefret ediyorum,hayırlı forumlar.
3 kişi bu mesajı beğendi.
www.gunlukbilgim.com || Kanıtın yokluğu,yokluğun kanıtı olmadığı gibi;Varlığın kanıtı da olamaz.
NFL
WM Aracı
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Linux
-
-
Ad Soyad
F** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba,
100 TL karşılığında diskinizi fiilen inceleyebilirim. Kurtardığım her GB başına ise 300 TL alırım.
Uygun ise telefon numaranızı özel mesaj yolu ile gönderebilirsiniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci,Blog yazarı,Programmer
-
-
Ad Soyad
S** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
WaLek adlı üyeden alıntı
sentinel1977
Konu ile alakam yok ama
İsminin altında
ÖĞRENCİ BLOG YAZARI yazıyor ama
Meblağ yerine
Mevla yazabiliyorsun bir sürü de yanlış kullanılmış cümleler, bende tezat durumları sevmiyorum .:. İyi Forumlar...
Ben akşam üzeri kafam güzelken dikkatsizliğim eseri yazım hatası yapmışım eyvallah,Mobile görünüm diye konu açan ben değilim ingilizce ile Türkçeyi yan yana getirip güzel Türkçemin içine etmiyorum doğrusu Mobil Görünümdür en azından özüm birdir. Selametle...
1 kişi bu mesajı beğendi.
www.gunlukbilgim.com || Kanıtın yokluğu,yokluğun kanıtı olmadığı gibi;Varlığın kanıtı da olamaz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Web
-
-
Ad Soyad
Z** Ö**
-
-
-
Ticaret
34, (%100)
Bahsettiğiniz iş için belirttiğiniz bütçe çok düşük hocam. Bu işleri genelde adli bilişimciler ve veri kurtarma firmaları yapıyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
100 TL'ye bilgisayarı açmam :) Yukarıda 1gb için 300 TL istemişler piyasaya göre bu bile uygun.