bulentking adlı üyeden alıntı

Bu herkesin bildiği birşey.

https://support.google.com/webmasters/answer/9012289

Şimdi bu ne diyeceksin; Google Gibi Getir yerine artık URL denetleme aracı mevcut yeni search console da. Oku ve ne işe yaradığını öğren.

Bir de bana laf yetiştiriyorsun aklınca. Hep gençliğinize veriyorum ama insan bu yaşında bir şeylere kalkışıyorsa eleştiriyi de olumlu manada almalıdır, saçma sapan ''saçmalamayın lütfen'' diye cevap vermemelidir.

Dizine (yeniden) eklenmesini isteme
Google'dan denetlenen bir URL'yi dizine eklemesini isteyebilirsiniz. Dizine ekleme bir veya iki hafta sürebilir. Bu aracı kullanarak ilerleme durumunu kontrol edebilirsiniz.

Bir URL'nin dizine eklenmesini istemek için:

Yayındaki veya dizine eklenen URL'yi denetleyin.
URL'nin denetim sonucu sayfasında, Dizine ekleme iste seçeneğini tıklayın. Sayfa, görünür dizine ekleme hatalarının test edilmesi için yapılan hızlı bir kontrolden başarıyla geçerse dizine ekleme sırasına gönderilir. Sayfa, canlı testte dizine eklenemez olarak değerlendirilirse dizine ekleme isteğinde bulunamazsınız.

Sana ne desek boş, belli ki aklındakinin doğru olduğunu düşünüyorsun. Ancak insanları da yanıltman doğru bir davranış değil. Bu yüzden sen kendi bildiğini yapmaya devam et sadece..

Eskiden ggg özelliği ile hemen indexleme sağlanır, hatta ilk sayfalarda yer alırdı index alan link. Halbuki bu özellik ile google deden sana diyor ki; bak iyi çalışırsan buralarda yer alabilir hatta daha da yukarı çıkabilirsin. Ama çok çalışman gerek.

Ve o index alan bilmem kaçıncı sıradaki link düşüşe geçer, hem de daha hızlı. Bunu öğren. Üstelik google artık mobil indexe ağırlık verdi. Bu yüzden bir çok algoritma çok farklı işliyor.

Ve lütfen bana cevap verme!