Site Google'da ekli zaten? Sanırım sorun sitenizin geç index alması?
-) Google Analytics, Google Webmaster Tools mutlaka kurulu ve aktif olsun.
-) Robots.txt / RSS / sitemap.xml mutlaka kurulu ve aktif olsun.
-) All-in-One-SEO sitemap hizmeti yerine; 'Google XML Sitemaps' bu eklentiyi kullanın, ben öyle yapıyorum ve daha iyi olduğunu düşünüyorum.
-) Siteniz biraz geç açılıyor, bunun da etkisi olabilir diye düşünüyorum.
-) Filmi ekler eklemez tüm Sosyal Medya sitelerinde paylaşımınızı yapın. Üşenmeyin.
-) Film özet kısımları mutlaka özgün -veya en azından tarafınızdan değiştirilip, düzenlenmiş olsun.
-) Google aramalarından gelen ziyaretçi sayınız da önemli bir faktör.. Çünkü Google Bot'ları tetikleniyor.. -bence, bu kanıtlanmış bir şey değil, tamamen benim fikrim-
-) Genel ziyaretçi sayısı, sitede geçirilen zaman ve hemen çıkma oranı.. Hepsi Google'ın size verdiği değeri etkiliyor. Doğal olarak index süreniz değişiyor. Önemli olursanız anında index alırsınız kısaca..
-) Alexa TR ve genel sıralama da ne kadar düşük olursanız o kadar önemli oluyorsunuz ve index hızınız yine artıyor.
-) Film eklerken; 30 ila 60 dakika aralıklara ekleyin.. mümkünse her gün içerik eklemeye çalışın.. günün farklı saatlerinde eklemeler yapın. Google Botlarını devamlı meşgul edin.
-) Wordpress ping servisleri mutlaka sitenizde aktif olsun.. Yazı (yani film eklediğiniz zaman) siteniz otomatik olarak gerekli yerleri uyaracak.
TIKLAGerisi sabır işi.. sitenin büyümesi ve gelişmesi gerekiyor.. Emek verin ve bekleyin. Index alıcam diye bot, program vb. sakın kullanmayın.. Ping servisleri, siteler, hizmetler vb. sakın kullanmayın. Hepsi size zarar veriyor, yarar falan vermiyor.
Bot ile falan sakın seri halde içerik eklemeyin.. Aşırı zararlıdır.
Kendi sitemden örnek vereyim; benim de bir dizi ve film izleme sitem var. Siteyi ilk açtığım zamanlarda; bazen 24, bazen 48, bazen 72 saatte index alıyordum.. Aynı sizin gibi bu duruma sinir oluyordum.
Ancak şu an; sitem, yeni eklenen bir film için, 3 ile 5 dakika arasında anında index alıyor. (Site açılış tarihi 19 Nisan 2019, sadece 3 ayda buraya kadar geldi)