Şimdi ben geçen ay farkettigim bı konu üzerine konuşmak istiyorum . Ama öncesinde bu akn Saçmalığı nedir biri bana bunu açıklayabilir mi ( adil kullanım kotasını biliyorum ) ama yıl başında yasaklanan şey nedir ? Kalkan şey nedir ? Yılbaşından önce eyvallah tamam 150 GB den sonra 24 mbps olan netim 12 mbps düşüyordu yılbaşından sonra kalkan akn uygulaması neyin nesi kota bitince internet duracak ve ekstra para verip net alma zorunluluğu anlamına mı geliyor ?
Geçen gün ayın 12 şu internetim kesildi arayıp sorduğumda yılbaşından sonra kotaniz 200 GB olmuş dediler bana bunla alakalı bı bilgi verilmedi benim taahattum 2 sene 24 mbps 150 GB den sonra 12 mbps ye dusecekti benim 200 GB'lık bi tahatum yok ki neden iptal etmek isteyince ceza ödemek zorundayım .
Şunu belirtmek istiyorum paketim zaten 59 TL ydi beni her ay arayıp 5 TL karşılığında kotanizi 100 e çıkartalım sonraki ay arayıp 5 TL karşılığında 125 e öteki ay arayıp 150 ye çıkartalım demişlerdi neye göre 200 e çıkartıp kota bitince internetim bitiyor .
Soruma gelecek olursak yılbaşında ki Akn olayı nedir ?