-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Yazı tarzına takılmışsınız ama yazar Nurçin'in bilerek bu ağızdan siteye uysun ve biraz geyik tarzında olsun diye yazdığını biliyorsunuzdur inşallah :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
yemre
UI Designer and Front-End Developer.
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
UI Designer and Front-End Deve
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Nurçin zaten işini yapıyor, yazılarını web magazin sitesi için yazdığından, sitesi ile yazıda kullandığı üslup zaten paralellik gösteriyor. Takılmaya gerek yok bence :)
4 kişi bu mesajı beğendi.
Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Temanın tamamını hem Emre abinin isteği üzerine yayınlamamıştım hem de magazin programlarını izliyorsanız (erkeklerin pek izlediğini zannetmiyorum) bir ünlünün haberini yaptıklarında yüzlerini mozaik hale getiriyorlar ve programı izleyenler meraklanıyor bu duruma benzesin diye yapmıştım.
Başından beri dedikodu ağzında yazıyorum çünkü amaç da bu. Slogan "Sanal Alemin Dedikoducusu" şimdi benden Webrazzi gibi normal havada yazmamı bekleyemezsiniz. Zaten bu şekilde yazdığım için Magozin.com seviliyor ve sevilmeye devam edecek. Bu önerinizi ne yazık ki yerine getiremem çünkü bunu yerine getirirsem projenin amacı yok olur ve istenilen olmaz. Şöyle örnek vereyim. Bir kedi var ve miyavlıyor amacı da o zaten ama siz kediden havlamasını bekliyorsunuz. Mantıklı mı? Hayır. Mantıksız olduğu kadar gülünç de :)
Umarım anlatabilmişimdir.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
R & D Engineer, Developer, Mak
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Eminim bu temada çok güzel olacak :)
https://muminkoykiran.com.tr/
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
R & D Engineer, Developer, Mak
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Şimdi okudum :) o zaman şöyle diyeyim yemde v4 çıkarsa çok güzel olacağından eminim :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
https://muminkoykiran.com.tr/