-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
takılıyorum
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
merhaba arkadaşlar 12 ay geçerli ücretiz google cloud aldım 3-4 site barındırmak istiyorum nasıl yapabilirim yardımcı olacak varmı amazon vps de bir türlü plesk, centes web, vestacp kurmadım, allah rızası için bi yardım edin
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Dilerseniz ücretli hizmet sağlayan arkadaşlar var onlarla çalışabilirsiniz. Diğer türlü isteseler bile hiç kimsenin yardımcı olabileceğini sanmıyorum çünkü genel bir konudan bahsediyorsunuz.
Tam olarak aradığınız nedir mesela? SSH ile sunucuya mı bağlanamadınız? Kurulum esnasında hata mı verdi? Hangi rehber üzerinden ilerlemeye çalıştınız? Karşılaştıysanız eğer ne tür bir hata ile karşılaştınız? Ne gibi çözümler denediniz? Her şeyi hallettiniz ip adresi mi sorun çıkardı?
Ancak bu şekilde yardımcı olanlar çıkacaktır. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
takılıyorum
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Her şeyi yapıyorum son 1 adımda tıkanıyor şaka gibi, pelesk kuruyorum tam bitime yakın hata veriyor please contac support diyor, sonra vestacp kuruyorum sonra doğru yum modul hata verdi diyor, centos web kuruyorum ama paneline giremiyorum ip adresle girince apache sayfası görünüyor
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
takılıyorum
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
hocam çözdüm şöyle yaptım youtube gördüm firewall:2030 izin vermiş tcp:2030 izin vermiş ben 2031 de izin verdim sorunum çözüldüm panele girdim ama doğru yapmışmıyım? Birde google cloudda server kurdum geçici IP olarak kurmuş acaba statik IP yapsam ekstra ücretmi alıyorlar?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
takılıyorum
-
-
Ad Soyad
B** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Eyvallah hocam şimdi serverı stop start yapacağım IP değişirse statik değişmezse aynı kalsın firewallıda sizin dediğiniz gibi yapacağım
1 kişi bu mesajı beğendi.