Yurt dışı firmalarda fiyat gram oynamadı bile, bence bu işte sadece cPanelin parmağı yok...
Merhaba,
Çoğu firma ve lisans distribütörleri 1 Eylül tarihini bekliyor.cPanel'in yeni lisans politikası 15 Eylül tarihi itibari ile geçerli olacak.Ülkemizde bazı firmalar fiyatlarını güncelledi, ek olarak yeni lisans politikasının açıklandığı ilk gün bazı firmalar ise cPanel bayi hosting satışlarını anında durdurdu. İsim vermek hak verirsiniz ki doğru olmayacaktır. Bizim web sitemizdeki fiyatlar yeni satın alımlar için geçerli olup, mevcut müşteriler için geçerli değildir.
Hizmetimi yeni yeniledigim için yeni farkettim cpanel kullanıyoruz diye 2 kat fiyat mi vermek gerekiyor yani 3 ay önce hizmetimi yeniledim 68 TL idi şuan yeniledim 185 TL ödedim çok ilginç 2.5 katı
Merhaba. Aktif bir şekilde hizmeti devam eden mevcut hiçbir müşterimizden yeni fiyatlarla yenileme yaptırmadık. Bizim web sitemizdeki fiyatlar yeni satın alımlar için geçerli olup, mevcut müşteriler için geçerli değildir. Mevcut müşteriler için Eylül ayı içerisinde farklı seçeneklerle duyuru yapılacaktır. Ödemenizle ilgili farklı problem olabilir. Destek bileti açmanızı rica ederiz.