Merhabalar;
Son zamanlarda blogumla ilgili çok şey soruyorum, yakın zaman içinde blogu her haliyle rayına oturtmayı planlıyorum. Bana yardımcı olanalara ve olacaklara teşekkür ederim. Şimdilik çözemediğim iki problemim var.

http://www.10line.net ve http://10line.net adresleri ile ilgili bir sıkıntım var. Ben bloga ilk adresten erişebiliyorum yani www koyunca hiç sorunum yok ama diğeriyle problem yaşıyorum. Blogger yönetim panelinden yönlendirmeyi ayarlarken www olmayan adresinde otomatik olarak yönlendirileceği yazıyor.

10line.net öğesini www.10line.net konumuna yönlendir.

Bu şekilde yazıyor bende bunu tikledim çalışması gerekiyor ama çalışmıyor. Bunu blogger destek forumlarında sordum yardımcı olan kişi bana ben giriyorum bir problem yok dedi. Çerezlerden ya da ön bellektendir dedi benim sorunum için ama herşeyi temizledim sıfırladım yine giremiyorum. Avaba siz girebiliyor musunuz bunun hakkında bana yorum yapar mısınız? Eğer sizde girebiliyorsanız www suz çekilde benim sorunum nedir? Bu sorunu yaşayan başkaları var mıdır? Varsa sorunu halletmek gerek.

Diğer bir problemim ise ben bu bloga yazılarımı MS Wordde yazıyorum ya da Open Office'de yazıyorum. İlk önce orda yazıyorum ve CTRL+C ile kopyalayıp bloga yapıştırıyorum. Yazdığım yazıların altı beyaz çizili olarak geliyor. Yani yazının arka planı beyaz oluyor. Bu sorunu çözmek için iki yöntem denedim, birincisi yazıyı Open Office'de yazdıktan sonra bütün formatları kaldırdım yine Wordde de aynı şeyi yaptım. Herşey sıfırlanıyor ama o yazı arka planı beyaz olarak kalıyor. Yazıyı kopyalayıp Blogger yazı giriş paneline kopyaladım ve orda hepsini seçip sıfırladım, tüm formatlardan arındırdım fakat yine arka plan duruyor. Sorunum ne?

Ek: bu arka plan durumunu halletmek için yazının göründüğü yeri beyaz yapmak zorunda kalıyorum. Oysa gri daha kolay okunabilir bir arka plan gibi geliyor bana. Açık gri. Açık gir yapıncada yazıda beyaz arka plan görünüyor bütün sorunum bu..

Biraz uzun oldu ama umarım yardımcı olabilecek birişni bulurum...