Takipteyim, bende böyle bir sektör düşünüyordum birkaç aydır fakat bir türlü cesaret edemiyordum. İnşallah bana bir rehber olursunuz.
Başarılar..!
Başarılar..!
teşekkürler, inşallah. bu konuyu açmamda ki amaç zaten örnek teşkil etmesi. belirttiğim gibi ben zaten yazmaktan zevk alıyorum. acelem yok. bakalım neler olacak.
Bu niş olaylarını her türlüsünü denedim ne hikmetse biz bir ayda 10 TL yapamıyoruz millet açtım 3 günde 3333 lira getirisi var hesabı yapıyor
kullanıcı adınıza bayıldım. :D yani benimde tuhafıma gitmiyor değil. google zaten sitenizi öyle lap diye sıralamaya sokan bir arama motoru değil. benim şuan 42 tane makalem var amp indexlenen sayısı 18.
ha şu da var. sağlam sosyal medya hesapları varsa dediği olabilir ve mümkün ama 1 ayda organik hit aldım kazanıyorum demek çok zor.
Yalan dolan paketi satan insanlarda var yani ara ara bakıyorum gelir resimleri paylaşılıyor sonrasında diyorum madem bu kadar kazanıyorsun neden 30-50 ye paket eğitim seti satıyorsun
yaptığı iş kısa zamanda kazanç sağlamıyor olabilir. bence kısa zamanda kazanç sağlayan bir iş olsa hayatta satmaz. kendisi çatır çutur usanmadan yapar kazanır. çünkü ben olsam öyle yapardım :)