-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
B** L**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Öncelikle sitenizi gerçekten çok beğendim. İlerleyen yıllarda dünya markası olabilmesi için hiçbir engeli bulunmuyor.
Şahsen ben kadın olsaydım sitenizden alışveriş yapardım.
Tanıtıma gelince; instagramda kadın sayfalarına reklam verin. Arama motorlarında önde çıkmanıza gerek yok.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Kadın sayfaları ile çalışmaktayız.
Regl kutusu kelimesinde ilk sırada yer alıyoruz.
DeepX
PM ile ulaşın
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
23 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Instagram kadın sayfaları sizin yeriniz sayılır.
Ayrıca Ads reklamı verebilirsiniz, instagram kadar olamaz ama.
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Girişimci
-
-
Ad Soyad
İ** K**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hala güzel fikirlere açığım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Jr. Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
bi ssl sertifikası fena olmazdı.
Edit : Paket içeriklerini yazmasanız, belirsiz olsa daha ilgi çekici olabilir. Merak uyandırmak satışları arttırır. Ayrıca; haddim değil ama çikolata çok klasik kalıyor bence :(
Güzel, dayanıklı bir çiçek ve içinde kişiye özel moral verici bir not ile birlikte kitap olabilir. Ama ben çikolata da koyacağım ulan ! diyorsanız... koyun tabi :)
Edit2 : Unutmadan ; sitede regl takip sistemi olmalı bence. Şahsen ben kadın olsam ve regl dönemine girmeden herkes gibi ayın ilk haftası alsam paketi hiç çekici olmazdı benim için. Sistem, o gün regl dönemine giren abonelerinizi size bildirip, hediye kutularını yollamanız gerektiğini belirtmeli. Diye düşünüyorum...
Edit3 : Tam mesajı editliyorum, aklıma başka bişey geliyor tekrar konuya dönüyorum :D Her neyse mesajı sonlandırmadın önce herkes reklamlar hakkında bişeyler yazmış. Bunu görünce : “İyi ürün, reklama ihtiyaç duymadan da kendi kendini pazarlar.” gibi bir söz vardı onu hatırlattı. (Yazmadan geçmeyeyim dedim)
İçimden gelen edit :) : Bizim jenerasyonun girişimcilik konusunda ne kadar istekli, hevesli, çalışkan olduğunu gördükçe mutlu oluyorum. Hepimize bol şanslar...
Gece gece çok gevezelik yaptım :) İnşallah herkes istediği, hayal ettiği başarıyı yakalayabilir.
İyi forumlar...